Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
GOUD prijs trading vandaag
Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • London Insider
  replied
  Nadat alles terugveerde in een short-covering rally in de nasleep van een warmer US CPI inflatierapport op donderdag, sloot goud de sessie nog steeds lager. Dat was een teken van hoe de zaken er voor staan.

  Inderdaad, op vrijdag, toen dit werd geschreven, begon het metaal de dag lager, en het herstelde zich nooit echt. Het werd later verder gekwetst door gegevens van de UoM die aantoonden dat de inflatieverwachtingen stegen. Slecht nieuws als u hoopte op een soepele koers van de Fed.

  Het onvermogen van goud om boven de low van 2021 op $1676 te blijven, betekent dat de weg van de minste weerstand neerwaarts blijft, wat technische verkoop zou moeten aanmoedigen.

  Op het moment van schrijven probeerde het metaal de kortetermijnsteun rond $1650 te breken. Het leek erop dat het metaal zou dalen naar de recente dieptepunten rond $1615.

  Daggrafiek Goud (bron WHS Webtrader)​​​​  "The key to trading success is emotional discipline. If intelligence were the key, there would be a lot more people making money trading… I know this will sound like a cliché, but the single most important reason that people lose money in the financial markets is that they don’t cut their losses short."

  - Victor Sperandeo​​​​

  Leave a comment:


 • London Insider
  replied
  Ggoud beleeft momenteel de beste week sinds februari. De prijs staat dicht bij het hoogste punt van 3 weken. Gezien de sterke rally van net boven 1600 en zes opeenvolgende bearish maanden, kan een stijging naar de gemiddelde koers mogelijk zijn. Dit kan ook opwaartse druk geven en meer kopers aantrekken.

  Verschijnen goudkopers ten tonele?

  Goud, 4-uren grafiek (bron WHS Webtrader)

  Goud trading vandaag.

  TEST een gratis demo

  Een bullish trend ontwikkelt zich op de 4-uur grafiek en de prijzen zijn doorgebroken boven twee bearish trendlijnen en het 200-bar exponentieel gemiddelde.

  De koers heeft weerstand ontmoet rond de maandelijkse R1-pivot en de top van 1735, dus de eerste pullback komt niet als een grote verrassing. Misschien zullen we nog een been lager zien als onderdeel van een correctie over 3 golven, in welk geval kopers zouden kunnen zoeken naar bewijs van een swing low boven 1680 om te anticiperen op het volgende been hoger. Als alternatief kunnen kopers wachten op een doorbraak boven 1735,10 om een bullish vervolg in de richting van de maandelijkse R2-pivot en highs rond 1800 te veronderstellen.

  Wilt u goud traden op een efficiënte manier? Bezoek dan de website van de broker voor actieve beleggers www.whselfinvest.com  “If you opt for a safe life, you will never know what it's like to win.”

  ― Richard Branson​

  Leave a comment:


 • London Insider
  started a topic GOUD prijs trading vandaag

  GOUD prijs trading vandaag

  Goud vond wat lichte steun na een verzwakking van de obligatierente en de USD. De dalende munten zoals GBP en EUR werden geholpen door lichte winstnemingen aan de shortzijde bij gebrek aan vers nieuws, nadat ze de afgelopen dagen zwaar onder druk waren komen te staan.

  Goud veert op en test belangrijke weerstand

  ​Maar goud heeft, net als veel andere activa, geen belangrijke technische tekenen van een trendomkeer laten zien. Aandacht dus voor hernieuwde verkoopdruk rond weerstandsniveaus. Op het moment van schrijven testte goud potentiële weerstand rond $ 1639-40 - de low van vrijdag. Zodra dit niveau versterkt, kan het veranderen in weerstand, wat leidt tot een nieuwe verkoopgolf richting $1600.

  Goud, daggrafiek (bron WHS Webtrader)

  Goud grafiek.

  TEST een gratis demo

  De weg van de minste weerstand voor goud zal neerwaarts blijven totdat het een belangrijk omkeerpatroon maakt of een hogere top vormt.

  Waarom lopen beleggers ondanks de hoge inflatie niet warm voor goud?

  Hiervoor zijn twee redenen. Ten eerste, nu de grote centrale banken over de hele wereld hun beleid verkrappen, heeft dit geholpen om de obligatierente naar meerjarige hoogten te sturen. Beleggers die rendement nastreven, zijn beter af om staatsobligaties aan te houden om een gegarandeerd rendement te krijgen, dan om activa zonder rendement zoals goud aan te houden. Ten tweede heeft de sterkere Amerikaanse dollar zwaar gewogen op bijna alle belangrijke activa in dollar, inclusief goud. Potentiële kopers die in vreemde valuta verdienen, moeten meer betalen en worden dus ontmoedigd om in goud te investeren.

  Wilt u goud traden op een efficiënte manier? Bezoek dan de website van de broker voor actieve beleggers www.whselfinvest.com

Working...
X