Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Aandeel Nike (NKE) – Kopen of verkopen
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Aandeel Nike (NKE) – Kopen of verkopen

    Het kan een moeilijk kwartaal worden voor Nike, aangezien de omzetgroei stagneert en de winstgevendheid wordt getroffen door stijgende kosten. Wall Street voorspelt dat Nike in het eerste kwartaal van het nieuwe boekjaar een lauwe 0,6% omzet zal boeken tot 12,3 miljard dollar. Dit wordt veroorzaakt door een daling van de kledingverkoop en slechts gedeeltelijk gecompenseerd door een lichte groei van de vraag naar schoeisel en uitrusting.

    Het Nike aandeel.

    De winst per aandeel zal naar verwachting met meer dan 19% dalen tot $0,94 omdat de brutomarge onder druk blijft staan door problemen in de toeleveringsketen en stijgende kosten. Hierdoor stijgen de bedrijfskosten dit kwartaal met meer dan 7% zullen. Hoge voorraadniveaus blijven een gevolg hiervan en kunnen de marges in de toekomst bedreigen.

    Nike streeft naar een lage dubbelcijferige omzetgroei over het hele jaar, wat uitgaat van een verbetering in China, waar de verkoop is verzwakt. Beleggers zullen uitkijken naar nieuws over de vooruitzichten, gezien de lage verwachtingen voor consumentenbestedingen. De markten zijn al op hun hoede voor die doelstelling, aangezien ze voor dit jaar een omzetgroei van minder dan 7% verwachten.

    STOP met het betalen van commissies wanneer u uw aandelen koopt! Kies voor www.freestoxx.com

Working...
X