Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Lithium Americas - Begint er een nieuwe koopgolf?
Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Lithium Americas - Begint er een nieuwe koopgolf?

  Het aandeel Lithium Americas heeft zich de afgelopen weken consistent boven de EMA50 weten te houden. Komt er in de nabije toekomst weer een koopgolf?

  evolutie aandeel Lithium Americas

  Een populair koersdoel is 32,50$. De lithium mijn bereikte dit koersdoel de afgelopen weken meermaals. Het lukte echter niet om voorbij deze weerstandszone te komen. Vorige week was er een bullish pullback naar de EMA50. Deze gemiddelde lijn was al de springplank voor het bereiken van de 32,50$. Herhaalt dit patroon zich weer?

  Begin van de koopgolf bij EMA50 en EMA200

  Zoals hierboven vermeld, was er enkele dagen geleden een bullish "touchdown" bij de EMA50 rond 28$. De stieren zijn er echter nog niet in geslaagd het aandeel boven de grens van 30$ te brengen. De patronen die daardoor zijn ontstaan zijn echter positief. Daarom zou een stijging tot boven de 30$ slechts een kwestie van tijd moeten zijn. Mocht de EMA50 echter in de komende dagen neerwaarts worden gekruist, dan zou de volgende steunzone de EMA200 rond 26$ zijn.

  Conclusie: Nadat het koersdoel 3x werd weggewerkt, werd er een nieuw koersdoel gecreëerd. Boven de EMA50 wordt een stijging naar 37-38$ verwacht. Mocht er eerder een retracement naar de EMA200 plaatsvinden, dan zou het koersdoel "slechts" rond de 34$ liggen.​

  Lithium Americas, daggrafiek (bron: godmode trader)

  evolutie aandeel lithium americas
  Test een gratis demo account van WH Selfinvest


  "We willen onszelf als winnaars zien, maar succesvolle handelaren richten zich altijd op hun verliezen."

  - Peter Borish -
  Last edited by SignalRadar; 20-09-2022, 16:37.
Working...
X