Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Microsoft - de kans voor de anticyclische belegger
Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Microsoft - de kans voor de anticyclische belegger

  Het aandeel Microsoft vormde gisteren een bullish reversal op een speciaal punt. Welke koersdoelen zouden ontstaan met als uitgangspunt het dieptepunt van gisteren?

  evolutie aandeel microsoft

  Na een dieptepunt van 241,70$ midden juni kon het aandeel midden augustus een tussentijds hoogtepunt van ongeveer 295$ neerzetten. Sindsdien is het focuspunt deze low. Gisteren vormde zich daar een zeer interessante omkeerkaars. Is dit de perfecte uitnodiging voor de anticyclische belegger?

  Bescherming is noodzakelijk!

  Door de "kleine valse uitbraak" van gisteren onder de laatste low, werden sommige marktdeelnemers uit hun posities gestopt. Maar omdat op dezelfde dag een niet te onderschatten ommekeer werd ingezet, zijn sommige marktdeelnemers misschien op het verkeerde been gezet. Vooral de beren staan nu onder druk en zouden deze ommekeer zeer snel moeten neutraliseren. Doen zij dat niet, dan volgt waarschijnlijk een stijging tot ongeveer 260$.

  Conclusie: Een goede bescherming is absoluut noodzakelijk bij deze opstelling. Een nieuwe low net onder 240$ moet worden toegestaan. Een dagelijkse sluiting onder 240$ moet worden vermeden. Het koersdoel in dit sterk anticyclische scenario is duidelijk te benoemen. Hij staat net onder de 260$.

  Microsoft, daggrafiek (bron: godmode trader)

  evolutie aandeel microsoft
  Test een gratis demo account van WH Selfinvest.
  "Het grootste probleem van de belegger - en zijn grootste vijand - is waarschijnlijk zichzelf.
  Uiteindelijk is hoe je beleggingen zich gedragen veel minder belangrijk dan hoe jij je gedraagt."


  - Benjamin Graham​​
  Attached Files
  Last edited by SignalRadar; 20-09-2022, 14:04.
Working...
X