Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Docusign - terugkeer van de kopers?
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Docusign - terugkeer van de kopers?

    Hoewel de beren de koers van het aandeel al bijna een jaar domineren, is er de afgelopen dagen opnieuw weerstand gekomen van koop gemotiveerde beleggers. Vanuit een grafiekperspectief zijn de kansen voor verdere vervolgaankopen goed.

    evolutie aandeel docusign

    Docusign is een applicatie voor elektronische handtekeningen. Het aandeel heeft vorig jaar echter moeilijke tijden doorgemaakt, zoals een blik op de maandgrafiek duidelijk maakt. In de zomer van 2021 werd het aandeel nog verhandeld tegen koersen van meer dan 300$, maar onlangs noteerden ze rond 55$. Een complete ramp voor beleggers. Momenteel zien beleggers echter weer koopkansen. Zou de bodem bereikt zijn?

    Docusign, weekgrafiek (bron: godmode trader)

    evolutie aandeel docusign
    Test het gratis demo account van WH Selfinvest

    Positieve signalen

    Dankzij de recente koerswinsten wordt de huidige uitgangspositie als uiterst constructief beschouwd. Enerzijds werd de zone op 68,38-69,85$ met succes overwonnen en daarmee ook de EMA50. Bovendien werd met de stijgingen van gisteren een poging ondernomen om boven de neerwaartse trendlijn te komen. Wanneer dit opwaartse momentum nu kan worden vastgehouden en de neerwaartse trendlijn eindelijk kan worden overwonnen, dan zou er een herstel naar 87,33-92,04$ moeten volgen. Daarna zou er nog meer herstel mogelijk zijn.

    Indien deze uitbraak echter niet kan worden bereikt en het aandeel terugvalt, moet de prijsrange van 68,39-69,85$ koste wat kost worden verdedigd als steungebied. Indien dit echter niet lukt en de koers daalt tot onder 68,39$, zou dit erop wijzen dat de beren een comeback aan het maken zijn. Als gevolg daarvan zou een nieuwe terugval naar 55,96$ moeten worden gepland.

    Conclusie: Het aandeel staat op de drempel van een koopsignaal. In deze beslissende situatie moeten de stieren nog even aan de zijlijn blijven, om grotere terugval te vermijden.

    Docusign, daggrafiek (bron: godmode trader)

    evolutie aandeel docusign
    Test het gratis demo account van WH Selfinvest

    Last edited by SignalRadar; 09-08-2022, 11:12.
Working...
X