Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Novavax - Snelle winst van 20%?
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Novavax - Snelle winst van 20%?

    Bij de laatste grafiekbespreking was er een duidelijk afgebakende doelzone. Gisteren werd deze bereikt. Moet men nu snel winst nemen op dit zeer speculatieve aandeel?

    Click image for larger version  Name:	novavax.png Views:	0 Size:	134.8 KB ID:	4526

    Een samenvatting van de laatste grafiekanalyse van afgelopen vrijdag: "De stieren zullen de komende dagen niet zomaar toezien. Weerstand moet worden verwacht rond de 45-50$. Speculatieve beleggers zouden in deze zone een longpositie kunnen opbouwen om te profiteren van een tegenbeweging naar 60$." Op ongeveer 48$ ging het aandeel omhoog en bereikte gisteren een hoogtepunt van 59,70$.

    Tijdschema uitgewerkt = winst nemen?

    Aangezien echter alleen een koopzone werd geraakt, kan men deze positie waarschijnlijk niet echt splitsen, omdat men in dit zeer volatiele aandeel alleen met een aanzienlijk kleinere positiegrootte zou moeten werken. Deze positie, voor zover nog niet verkocht, is echter met ongeveer 20% winstgevend.

    Daarom zijn er maar twee opties: Of men neemt direct de winst en is blij met de 20% in 3 dagen of men zet de stop gewoon op kostprijs en wacht af, want na een dagelijkse slotkoers die boven 60$ ligt, zouden koersen rond de 80$ mogelijk zijn.

    Conclusie: Wat u ook beslist, u mag geen verlies meer lijden met dit aandeel.

    Novavax inc., daggrafiek (bron: godmode trader)

    evolutie aandeel novavax
    Test de kosteloze demo rekening van WH Selfinvest


    Bent u een actieve belegger?
    • Ga naar www.whselfinvest.com en probeer een demo of open een rekening.
    • Gebruik de TradeWizard in het NanoTrader platform om uw eerste order te plaatsen.
    • Bescherm uw posities met automatische bracket orders

    "Elke trader heeft sterktes en zwaktes. Sommigen zijn goede houders van winnaars, maar houden hun verliezers misschien iets te lang vast. Anderen snoeien hun winnaars misschien wat kort, maar nemen snel hun verlies. Zolang je je aan je eigen stijl houdt, krijg je het goede en het slechte in je eigen aanpak."

    - Michael Marcus
    Attached Files
    Last edited by SignalRadar; 20-07-2022, 12:49.
Working...
X