Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Monster Beverage - Monster sterkte! Zelfs genoeg voor nieuwe recordhoogtes?
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Monster Beverage - Monster sterkte! Zelfs genoeg voor nieuwe recordhoogtes?

    Sinds maart is het aandeel van Monster Beverage beetje bij beetje omhoog gegaan. Een koopsignaal op korte termijn zou in de nieuwe handelsweek kunnen opduiken.

    evolutie aandeel monster

    Ondanks een indrukwekkende prestatie van bijna 32% sinds het dieptepunt in maart, slaagden de stieren van het aandeel er niet in om deze positieve prestatie te verzilveren. Gezien de marktturbulentie van de afgelopen maanden moeten de aandeelhouders leven met een -1,5%.

    En als je naar de grafiek kijkt, is er zeker meer mogelijk. Afgelopen vrijdag bereikte het aandeel het tussentijdse hoogtepunt van 94,73$. Dit dient als een korte termijn trigger. Indien deze zou worden overschreden, zou de weg vrij zijn naar de highs van 98,73$ en 99,89$. Op middellange tot lange termijn zou het aandeel deze bovengrens moeten verpulveren om sterke koopsignalen te genereren.

    Monster Beverage aandeel, weekgrafiek (bron: godmode trader)

    evolutie aandeel monster

    Test het gratis demo account van WH Selfinvest.

    Als het aandeel faalt bij de weerstand op 94,73$, zou de tussentijdse low op 90,39$ een steun zijn. Daaronder kan een steungebied van 88$ worden gevonden. Deze wordt ondersteund door 2 EMA's 50 en 200. Onder 83,90$ zou het voor de kopers moeilijk zijn om terug te komen. In dit opzicht biedt 90,39$ zich aan als een agressief stopniveau en 83,90$ als een conservatieve variant.

    Conclusie: Het Monster Beverage aandeel zit sinds maart stevig in een uptrend. Op korte termijn lijkt een test van de weerstandszone net onder 100$ mogelijk. Voor verdere koopsignalen zou het aandeel deze barrière in de tweede helft van het jaar moeten doorbreken.

    Monster Beverage aandeel, daggrafiek (bron: godmode trader)

    evolutie aandeel monster

    Test het gratis demo account van WH Selfinvest.



    "Het maakt niet uit hoe langzaam je gaat, zolang je maar niet stopt"

    - Confusius -
    Last edited by SignalRadar; 04-07-2022, 13:27.
Working...
X