Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Aandeel CLOUDFLARE – nu al speculatieve aankopen?
Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Aandeel CLOUDFLARE – nu al speculatieve aankopen?

  Het aandeel Cloudflare krijgt een veeg uit de pan. Niet minder dan 4 analisten van gerespecteerde brokers verlagen hun koersdoel. Het aandeel van de internetdiensten verschaffer uit San Francisco noteert momenteel rond de 65 $.

  Dit zijn de nieuwe koersdoelen voor Cloudflare


  Het aandeel Cloudflare.

  Het bedrijf heeft de verwachtingen in het eerste kwartaal ruimschoots overtroffen en heeft gezegd dat het nu mikt op een jaaromzet van 955 miljoen tot 959 miljoen dollar dit jaar. Dat is meer dan de vorige doelstelling van 931,0 miljoen dollar en de 929,9 miljoen dollar die analisten in gedachten hadden.

  Deze positieve cijfers waren echter niet voldoende. Het bedrijf zei namelijk ook dat het verlies per aandeel in het tweede kwartaal tussen break-even en $ 0,01 zou liggen. Dit deed de vrees ontstaan dat het de verwachtingen zou kunnen missen of zelfs weer een verlies zou kunnen boeken, zoals in dit laatste kwartaal. Wall Street had getipt dat het break-even zou draaien.


 • #2
  Het aandeel kon zich onlangs stabiliseren op de 50$, maar de hoop op een duurzame bodem werd vorige week opgegeven door een nieuwe daling.

  evolutie aandeel cloudflare

  De rally van vorig jaar piekte in november net boven de grens van 200$. Het startpunt was ongeveer 15$. Een belangrijke corrigerende beweging was daarom te verwachten. Deze was echter vrij gewelddadig, en de tegenbewegingen bleven magertjes. Onlangs zou het aandeel de zone rond 65$ moeten bereiken, maar er was teveel tegenwind van de beren rond 60$. Hoe ziet de huidige situatie eruit?

  Tegenaanval op 40$ of eerst op ongeveer 35$?

  Het is niet zeker of een bodem kan worden gevormd rond 40$ of pas bij 35$. Indien de koers echter rechtstreeks tot 35$ daalt, moeten anti-cyclische beleggers deze kans grijpen. De procyclische belegger zal echter pas boven 45$ een eerste zwak koopsignaal krijgen. In beide gevallen wordt een stijging tot ongeveer 60$ en 65$ verwacht.

  Conclusie: Aan de steile sell-off zou langzaam een einde moeten komen. Maar tot dusver is er geen nieuw omkeerpatroon op de weekgrafiek.

  Cloudflare, weekgrafiek (bron: godmode trader)

  evolutie aandeel cloudflare
  Test het gratis demo account van WH Selfinvest
  "De enige plaats waar succes voor werk komt, is in het woordenboek."

  - Vidal Sassoon
  Last edited by SignalRadar; 16-06-2022, 09:32.

  Comment


  • #3
   Het aandeel Cloudflare heeft de afgelopen weken zwaar geleden, maar nu lijkt een groot herstel in het verschiet te liggen.

   evolutie aandeel cloudflare

   De sell-off, die begon bij het tussentijdse herstel eind maart op ongeveer 130$, was meedogenloos. Er waren vrijwel geen grote tussentijdse herstelfases, bovendien ontstond er een zeer bearish gap tussen 80$ en 70$. Een andere en vermoedelijk laatste verkoopgolf leidde tot een dieptepunt op 38,96$. Vanaf dit lage prijsniveau was er onlangs een herstel van ongeveer 10% waar te nemen. Dit herstel is tot dusver echter slechts de bekende druppel op de gloeiende plaat. Waar zou een duurzame herstelbeweging toe kunnen leiden?

   Stop-buy markering in de daggrafiek op 46$

   Een verder dieptepunt bij de steunzone rond 35$ is tot dusver uitgebleven. Deze optie is nog steeds mogelijk, maar eerst zou er een koopsignaal kunnen komen op 46$. Het herstel sinds de low op 38,96$ ziet er zeer constructief uit. Wanneer de bulls er vandaag in slagen om boven de 46$ te sluiten, zou een belangrijk herstel naar 60$ in het verschiet liggen. Een minimumdoel zou rond 55$ liggen.

   Conclusie: Een groot herstel van het aandeel Cloudflare is nu waarschijnlijk. Men moet echter nog geduld hebben, want een eerste koopsignaal zou pas boven 46$ worden gegenereerd.

   Cloudflare Inc., daggrafiek (bron: godmode trader)

   evolutie aandeel cloudflare

   Test het kosteloze trading demo van WH Selfinvest
   Bent u een actieve belegger?
   • Ga naar www.whselfinvest.com en probeer een demo of open een rekening.
   • Gebruik de TradeWizard in het NanoTrader platform om uw eerste order te plaatsen.
   • Bescherm uw posities met automatische bracket orders

   "Het mooiste van alle geheimen is een genie te zijn en de enige te zijn die het weet."

   - Mark Twain -
   Last edited by SignalRadar; 29-06-2022, 15:02.

   Comment

   Working...
   X