Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Micron Technology aandeel – kopen of afwachten?
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Micron Technology aandeel – kopen of afwachten?

    Op 15 maart 2022 werd het aandeel verhandeld op een dieptepunt van 68,34$, dicht bij de ondergrens van een zijwaartse beweging. Sindsdien zit het aandeel weer in de lift.

    evolutie micron aandeel

    29/03 maakte het bedrijf zijn cijfers na beurs bekend. Deze waren goed. De winst per aandeel bedroeg 2,14$, 0,17% boven de verwachtingen van de analisten. Wat de omzet betreft, overtrof de groep de verwachtingen met 0,26 miljard $ en haalde een omzet van 7,79 miljard $. De eerste reactie op deze cijfers is goed. Na de slotkoers op 82,05$, noteert het aandeel momenteel op 84,64$.

    De grafief voor Micron is bullish. Dit komt doordat de opwaartse langetermijntrend sinds november 2008 nog steeds volledig intact is, ondanks de zijwaartse beweging gedurende één jaar. Bovendien ligt een koersdoel op ongeveer 140$ nog steeds binnen handbereik door de driehoek van deze trend. Dit zou alleen op de proef worden gesteld bij een stabiele daling onder de steunzone tussen 65,67$ en 64,66$.

    Micron Technology, 1 week grafiek (Bron: GodmodeTrader)

    evolutie micron aandeel
    Test het gratis demo account van WH Selfinvest.

    Op korte termijn is het aandeel echter weer aanzienlijk gestegen en handelt het nu op ruime afstand van belangrijke steun- en weerstandspunten. Vanuit grafiekperspectief is er dus momenteel geen aantrekkelijk risico/opbrengstprofiel. Het aandeel zou alleen interessant zijn voor een long positie in het geval van een terugval naar de steunzone tussen 65,67$ en 64,66$ of door een uitbraak boven 97,50$.

    Bent u een actieve belegger?
    • Ga naar www.whselfinvest.com en probeer een demo of open een rekening.
    • Gebruik de TradeWizard in het NanoTrader platform om uw eerste order te plaatsen.
    • Bescherm uw posities met automatische bracket orders

    "Elke trader heeft sterktes en zwaktes. Sommigen zijn goede houders van winnaars, maar houden hun verliezers misschien iets te lang vast. Anderen snoeien hun winnaars misschien wat kort, maar nemen snel hun verlies. Zolang je je aan je eigen stijl houdt, krijg je het goede en het slechte in je eigen aanpak."

    - Michael Marcus


    Last edited by SignalRadar; 31-03-2022, 10:34.
Working...
X