Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nordex aandeel – Bekendmaking van de cijfers
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nordex aandeel – Bekendmaking van de cijfers

    Nordex maakte de cijfers bekend voor de beurs vandaag opende. Hoewel het bedrijf zijn omzet ten opzichte van het voorgaande jaar met 0,7 miljard € zag stijgen tot 5,4 miljard €, heeft het geen geld verdiend. Het nettoverlies nam toe van 129,70 miljoen € naar 230,02 miljoen €.

    evolutie nordex aandeel

    De afgelopen dagen is de koers van het aandeel aanzienlijk gedaald. Vanmorgen, na de bekendmaking van de cijfers, sprong de koers naar de EMA 50 die op 14,97 punten staat. De koers van het aandeel kan dit niveau echter niet vasthouden en heeft sindsdien een deel van zijn winsten teruggegeven.

    Dat de hype zo snel weer van de hand wordt gedaan, is geen goed teken voor de ontwikkeling op middellange termijn. Maar de stieren zijn nog niet knock-out. Als ze erin slagen uit te breken boven de EMA 200 en dus ook boven de steile neerwaartse trend van de laatste dagen, kan het aandeel stijgen naar 18,73€ en later zelfs naar 27,37€ of zelfs net boven 28€.

    Nordex, 1 dag grafiek (Bron: GodmodeTrader)

    evolutie aandeel nordex
    Test het kosteloze demo account van WH Selfinvest.

    Een daling onder 13,70€ op dagbasis zou geen goed teken zijn voor de ontwikkeling op middellange termijn. In dat geval zou er een daling kunnen zijn naar 11,30€ of zelfs 5,20€.

    Aandelen kopen?
    • Ga naar www.whselfinvest.com en probeer een demo of open een rekening of.
    • Gebruik de TradeWizard in het NanoTrader platform om uw eerste order te plaatsen.
    • Bescherm uw posities met automatische bracket orders.


    "Er wordt meer geld verloren doordat beleggers trachten beurscorrecties te anticiperen en er zich tegen te beschermen, dan door de correcties zelf."

    - Peter Lynch
    Last edited by SignalRadar; 29-03-2022, 10:14.
Working...
X