Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Top 10 van de meest besproken aandelen
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Top 10 van de meest besproken aandelen

    Dit zijn de 10 aandelen die momenteel het meest besproken worden door particulieren in het WallStreetBets forum op Reddit. Snowflake steeg van nergens naar de eerste plaats. Ook het Rocket Companies aandeel trekt de beleggers aan.

    Aandelen.
    1. Snowflake
    2. Tesla
    3. SoFi Technologies
    4. Rocket Companies
    5. Advanced Micro Devices
    6. AMC Entertainment
    7. Jacobs Engineering Group
    8. GameStop
    9. Rivian
    10. Palantir
    Het Snowflake aandeel verloor meer dan de 20% van zijn waarde na een update van de resultaten en vooruitzichten. De cloud en data warehousing dienstverlener zei dat de inkomsten dit jaar met slechts 65% tot 67% zullen stijgen, nadat het eerder had gezegd dat deze meer dan zouden verdubbelen.

    Een aantal brokers verlaagden vanochtend hun koersdoel op het aandeel, waarbij Barclays het verlaagde naar $ 313 van $ 367, Credit Suisse naar $ 415 van $ 465 en Piper Sandler naar $ 300 van $ 397.

    Het Rocket Companies aandeel blijft de aandacht trekken. De aandelen zijn met meer dan 29% gestegen deze de week nadat het in februaru recordresultaten publiceerde.

    Toch hebben een reeks brokers hun koersdoel voor het aandeel verlaagd. Het gemiddelde koersdoel van de 16 brokers die het aandeel volgen is $ 13,23. Dit impliceert dat het aandeel nu in overgewaardeerd gebied is.
    Last edited by SignalRadar; 04-03-2022, 07:57.
Working...
X