Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
BMW aandelen – Is het koersdoel van Credit Suisse realistisch?
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • BMW aandelen – Is het koersdoel van Credit Suisse realistisch?

    De Zwitserse bank Credit Suisse heeft BMW een "Outperform" rating gegeven met een koersdoel van 127 EUR. Is dit realistisch? Er was vandaag namelijk ook minder leuk nieuws voor autofabrikanten. De auteur heeft geen positie.

    BMW aandelen

    In de EU werden, als gevolg van het tekort aan microchips, nog nooit zo weinig nieuwe voertuigen geregistreerd als in januari 2021. Met 682.596 voertuigen lag het maandcijfer maar liefst 6% onder het vorige dieptepunt van januari 2021 berichtte de vakorganisatie Acea donderdag in Brussel. Het BMW-aandeel was niet onder de indruk en steeg ongeveer 2%.

    Het eerste koersdoel voor BMW is 100 EUR

    Momenteel verhandelen de BMW aandelen rond de 96 EUR. De weg naar 100 EUR of 101 EUR ligt open. Dit koersniveau werd recent ook bereikt. Daarboven verspert de bovenste trendlijn de weg.

    BMW, daggrafiek (bron Godmode)

    BMW aandelen kopen of verkopen?

    Probeer BMW CFD's met deze GRATIS trading demo

    Om de belegger een goede rendemement/risico ratio te geven, zou het prettig zijn dat het aandeel eerst weer daalt tot 92,50 EUR. Of de markt beleggers deze gunst zal bewijzen, valt nog te bezien. BMW zou ook rechtstreeks, zonder omwegen, kunnen stijgen naar 100,00 EUR. Een stop loss voor ingestapte beleggers zou net onder het 200-dagen gemiddelde liggen.

    Pas wanneer BMW vaste voet vindt boven 103 EUR kan het aandeel beginnen denken aan het Credit Suisse koersdoel van 127 EUR.





    "De belangrijkste kwaliteit voor een belegger is temperament, niet intellect."

    - Warren Buffett
    Last edited by SignalRadar; 18-02-2022, 12:24.
Working...
X