Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
DELIVERY HERO aandelen – Kopen of verkopen
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • DELIVERY HERO aandelen – Kopen of verkopen

    Na de publicatie van de cijfers en de zwakkere vooruitzichten voor het lopende boekjaar keldert het aandeel Delivery Hero momenteel met meer dan 20%. Delivery Hero zakt daarmee ook onder de belangrijke steun op 58,54 EUR. Dit dieptepunt van april 2020 was een van de laatste steunpunten vóór de steunzone van EUR 48,00 tot 50,18. De auteur heeft geen positie.

    Delivery Hero aandelen

    Veiligheidsgordel aan bij Delivery Hero

    Dit gebied zou nu dus bereikt kunnen worden als de verkoopdruk aanhoudt en de dagelijkse verliezen doen exploderen tot ongeveer 25%. Als deze zone in de nabije toekomst ook wordt doorbroken, zou de neerwaartse trend, die sinds november toch al steiler en steiler wordt, zelfs kunnen leiden tot onder de 40,00 EUR grens. Verdere steun ligt dan op 38,59 EUR. Zelfs prijzen rond 31,00 EUR zouden op middellange termijn denkbaar zijn.

    Aan de andere kant is het aandeel nog lang niet hersteld. Technisch gezien is er weinig positief nieuws. Zelfs als 50,18 EUR wordt verdedigd, kan de volgende verkoopgolf worden verwacht ook na een stijging tot 58.54 EUR. Momenteel zou alleen een uitbraak boven de hoogste koers van gisteren van EUR 68,80 een stabiliserend effect hebben. Dit cijfer is momenteel echter meer dan 25% verwijderd. Dit lijkt dus weinig realistisch.

    Delivery Hero, daggrafiek (bron Godmode)

    Aandelen Delivery Hero.

    Probeer Delivery Hero CFD's met deze GRATIS trading demo




    "Als je bedrijven niet bestudeert, heb je evenveel succes met het kopen van aandelen
    als bij een pokerspel als je inzet zonder naar je kaarten te kijken."


    - Peter Lynch
Working...
X