Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TEAMVIEWER aandelen – De bodem lijkt gevormd
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • TEAMVIEWER aandelen – De bodem lijkt gevormd

    Is de lijdensweg voorbij? Het aandeel Teamviewer heeft de afgelopen weken goed gepresteerd. Het moet mogelijk zijn voor Teamviewer om verder te bouwen op deze mooie stijging.

    Aandelen Teamviewer kopen of verkopen?

    Het aandeel bereikte een all-time high van EUR 54,86 in juli 2020. Daarna kelderde de koers van de software fabrikant. In december 2021 werd de laagste koers, EUR 10,71 bereikt. Dit dieptepunt maakt deel uit van een zogenaamd 'rounding bottom'. Deze rounding bottom heeft een trigger lijn van EUR 15,14. Na de publikatie van de cijfers op 2 februari 2022 deden de Teamviewer aandelen een mooie aanval op deze trigger lijn. De koers steeg met een mooie, lange kaars boven deze weerstand.

    Wat zal de koers van Teamviewer doen?

    Teamviewer, daggrafiek (godmode)

    Teamviewer aandelen.

    Probeer Teamviewer CFD's met deze GRATIS trading demo

    Technische gezien ziet het er goed uit voor de kopers (de auteur heeft geen positie). De mooi stijging van vorige vrijdag kan beschouwd worden als de voltooiing van de bodemvorming. Een berekend koersdoel ligt nu op EUR 21,40.

    Alleen als het Teamviewer aandeel zakt naar EUR 14,40 (de laagste koers van vorige week donderdag) begint de weegschaal licht over te hellen in het voordeel van de beren. Maar pas wanneer de koers daalt onder het 50-dagen gemiddelde van EUR 13,31 kan er van een nieuw verkoopsignaal gesproken worden. In dat geval moeten beleggers de veiligheidsgordel aandoen en rekenen op een terugval naar het laagste punt aller tijden EUR 10,71.

    Conclusie Teamviewer aandelen

    De lijdensweg van de Teamviewer aandeelhouders zou voorlopig voorbij moeten zijn.

    Last edited by SignalRadar; 10-02-2022, 07:58.

  • #2
    Trend omkeer in zicht! Sinds eind oktober is de verkoopgolf in het Teamviewer aandeel afgezwakt en langzaam uitgegroeid tot een bodemvorming. Hoewel een halvering van de koers van het aandeel nog steeds niet uit te sluiten is, lijkt een omkeer van de trend realiteit te worden. De auteur heeft geen positie.

    Een stijging boven de dalende trendlijn zou een sterk signaal geven

    Indien de opwaartse trend van de laatste weken aanhoudt, zou de stijging boven de dalende trendlijn op EUR 15,80 een koopgolf kunnen triggeren. Als de kopers en masse verschijnen dan kan dit leiden tot een koers rond EUR 17,50 - 18,30. Zelfs een koers van EUR 19.00 voor het Teamviewer aandeell lijkt niet onmogelijkEUR grens moeten worden doorbroken.

    Teamviewer, daggrafiek (godmode)

    Teamviewer aandelen koers en grafiek.
    Probeer Teamviewer CFD's met deze GRATIS trading demo

    Comment

    Working...
    X