Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Aandeel ALPHABET (GOOGL) – Stuwen de resultaten de koers de hoogte in?
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Aandeel ALPHABET (GOOGL) – Stuwen de resultaten de koers de hoogte in?

    Wall Street voorspelt dat Alphabet een omzetstijging van 26% zal rapporteren tot $ 71,83 miljard ten opzichte van de $ 56,90 miljard die een jaar eerder werd gerapporteerd. De winst per aandeel zal met meer dan 17% stijgen tot $ 26,48 tegen $ 22,54 vorig jaar. Kortom, indrukwekkende cijfers.

    Alphabet (de auteur bezit aandelen) zal de winst over het vierde kwartaal op dinsdag 1 februari bekendmaken.

    Aandeel Google

    Met name de reclameactiviteiten van Alphabet zullen in de schijnwerpers staan na de aanpassing die Apple vorig jaar heeft ingevoerd en die het voor bedrijven moeilijker maakt om de online activiteiten van gebruikers te volgen en zo advertenties te richten op individuele personen. Hoewel dit problemen heeft veroorzaakt voor andere grote spelers in de reclame-industrie, zoals Meta, wordt verwacht dat de enorme hoeveelheid first-party gegevens die Alphabet verzamelt via zijn zoekmachine en YouTube, het bedrijf robuuster zal maken.

    Verwacht wordt dat YouTube dit kwartaal bijzonder goed zal presteren omdat steeds meer mensen overschakelen op alternatieven voor traditionele tv-uitzendingen, waardoor er geleidelijk meer marketinggeld naar het videoplatform zal vloeien.

    De winsten zouden dit jaar onder druk kunnen komen te staan als YouTube, dat lagere marges biedt, en de verlieslatende cloud activiteiten sneller groeien dan de kernactiviteiten op het gebied van zoeken. Verwacht wordt dat de winst hierdoor in 2022 trager zal groeien dan de inkomsten, dus let op de eerste 2022 vooruitzichten. Zoals we in ons stuk over de vooruitzichten voor 2022 hebben opgemerkt, zal Alphabet dit jaar naar verwachting gelijke tred houden met zijn Big Tech-rivalen als het gaat om omzetgroei, maar slechtere winstgroeipercentages rapporteren.

    Wat kan de koers van het Paypal aandeel doen?

    Aandeel alphabet Google

    Probeer Alphabet CFD's met deze GRATIS trading demo

    Alphabet-aandelen zijn sinds het begin van 2022 met meer dan 11% gedaald. Ondanks dat de verkopers het aandeel drukten tot het laagste punt in zeven maanden, $ 2.490, kroop de RSI uit zijn 'oversold' zone. Dit suggereert dat $ 2.490 zou kunnen fungeren als een belangrijke steun voor het aandeel in de toekomst. Een beweging onder deze steun opent opnieuw de deur naar het $ 2.423, het weerstandsniveau dat afgelopen juni opdook. Dalen we hieronder dan gaat het richting $ 2.400.

    Maar... het aandeel heeft de twee laatste dagen getracht door het 200-dagen gemiddelde op $ 2.673 te breken. Zo een doorbraak zet traditioneel wind in de zeilen. Na deze belangrijke doorbraak kan de klim naar het 50 en 100-dagen gemiddelde op $ 2.840 beginnen. Daarboven kan het aandeel zich richten op $ 2.966, de hoogste koers van december. Eens deze horde genomen... komt de all-time high van $3.019 weer in het spel.

    Als u ook interesse heeft in een actief beheerde rekening, kijk dan eens naar het aanbod van Investui




    "Als je meer dan 120 of 130 I.Q. punten hebt, kun je het je veroorloven om de rest weg te geven.
    Je hebt geen buitengewone intelligentie nodig om te slagen als belegger."


    - Warren Buffet



    Last edited by SignalRadar; 29-01-2022, 09:32.
Working...
X