Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Aandeel VISA – Kopen of verkopen?
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Aandeel VISA – Kopen of verkopen?

    Visa zal naar verwachting een sterke groei melden wanneer het vandaag zijn kwartaal- en jaarresultaten bekend maakt. Het versoepelen van de Covid maatregelen doet consumenten meer uitgaven en ook de internationale betalingen nemen toe. Zullen deze resultaten een katalysator zijn voor de aandelen van Visa? De aandelen van Visa zijn sinds begin 2022 met bijna 9% gedaald en presteren daarmee ondermaats ten opzichte van hun belangrijkste rivaal Mastercard.

    Het aandeel VISA



    Analisten verwachten momenteel dat de international transacties in het eerste kwartaal met 26,5% zullen toenemen. Het totale wereldwijde betalingsvolume zal naar verwachting met 15,2% stijgen en het totale aantal verwerkte transacties zal naar verwachting met 19,3% toenemen. Visa zal ongetwijfeld deze groeicijfers bij de bekendmaking van de resultaten als belangrijkste business drivers naar voren schuiven.

    Visa, daggrafiek

    Visa

    Handel Visa CFD's met deze GRATIS demo van het NanoTrader platform

    Het aandeel gapte eergisteren lager. Deze gap zou in de komende dagen of weken moeten sluiten. Het "hammer" koerspatroon is een sterk signaal. Het aandeel moet $ 206 bereieken om de gap te dichten. Daarna komt het korte termijn gemiddelde van $ 210 in het vizier en dan het middellange termijn gemiddelde op $ 217. Eens deze klim genomen is $ 227, het lange termijn gemiddelde, het doel.

    Als er echter bearish signalen verschijnen, kan het aandeel Visa terrein verliezen. De RSI is eerder negatief en het 50-dagen gemiddelde zit onder het 200-dagen gemiddelde. De weerstand bij daling zit op $ 190 en $ 179.
Working...
X