Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Aandeel APPLE (AAPL) – Kopen? Dit aandeel kan +14% stijgen
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Aandeel APPLE (AAPL) – Kopen? Dit aandeel kan +14% stijgen

    Apple heeft moeite om aan de vraag naar zijn nieuwste iPhone te voldoen. Problemen in de logistieke keten, verklaart Apple. De groei zal dit jaar naar verwachting achterblijven op die van de andere Big Tech bedrijven.

    Apple zal de winst over het eerste kwartaal van zijn boekjaar (de drie maanden tot eind december 2021) op donderdag 27 januari bekendmaken.

    Aandeel Apple

    Wall Street denkt dat de groei van Big Tech dit jaar aanzienlijk zal vertragen na de recordomzet en -winst van 2021. Apple zal naar verwachting de zwakste zijn. Analisten verwachten momenteel dat Apple in het huidige boekjaar een omzetgroei van 4,4% en een groei van de winst per aandeel van slechts 2% zal rapporteren. Dat zou een duidelijke vertraging betekenen ten opzichte van de 33% groei van de omzet en de 71% stijging van de winst in het vorige boekjaar.

    Ondertussen wordt verwacht dat de rest van Big Tech - Amazon, Alphabet, Meta en Microsoft - in 2022 dubbelcijferige stijgingen van de inkomsten en een superieure winstgroei zullen blijven leveren. Als de voorspellingen van Wall Street uitkomen, dan zien we misschien ook dat Apple onttroond wordt als 's werelds meest waardevolle beursgenoteerde bedrijf.

    Wat denken de analisten van Apple?

    De 43 brokers die Apple volgen, hebben een 'Buy'-rating voor het aandeel. Ze menen dat de selloff sinds het begin van het jaar overdreven is. Het gemiddeld koersdoel is $ 180,84. Dit impliceert dat er een potentiële opwaartse trend van meer dan 14% is ten opzichte van de huidige aandelenkoers en dat er nieuwe recordhoogtes in het verschiet liggen.

    Bent u een actieve belegger?
    • Ga naar www.whselfinvest.com en probeer een demo of open een rekening.
    • Gebruik de TradeWizard in het NanoTrader platform om uw eerste order te plaatsen.
    • Bescherm uw posities met automatische bracket orders
    Last edited by SignalRadar; 26-01-2022, 07:49.
Working...
X