Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
De 10 Amerikaanse aandelen die het meest besproken worden (en waarom)
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • De 10 Amerikaanse aandelen die het meest besproken worden (en waarom)

    Dit zijn de 10 aandelen die momenteel het meest besproken worden op Reddit in de WallStreetBets post. Deze post werd bekend met het aandeel GameStop.

    Lordstown Motors aandeel
    1. Tesla
    2. GameStop
    3. Apple
    4. Microsoft
    5. Robinhood
    6. Eni
    7. Peloton
    8. Netflix
    9. Lordstown Motors
    10. Ryder Systems
    Het aandeel Lordstown Motors, een kleiner aandeel in de elektrische voertuigen sector, verscheen op het radarscherm nadat het vrijdag tot een nieuw dieptepunt is gezonken vooraleer te sluiten op $ 2,46. Het aandeel, dat in september 2020 nog $ 29 noteerde, heeft in minder dan een jaar tijd meer dan 90% van zijn waarde verloren. De autobouwer waarschuwt voor grote vertragingen in de producte. Pas in het derde kwartaal zouden grotere aantallen van de Lordstown Endurance pick up gebouwd kunnen worden.

    Hoe deze pick up eruit ziet zie je boven.

    Peloton likt zijn wonden nadat het vorige week zijn laagste koers in 20 maanden bereikte. Dit kwam na een waarschuwing dat het personeelsbestand zou inkrimpen en de productie daalt daar er miner vraag naar fitnessapparatuur voor thuisgebruik is. CEO John Foley zei dat het bedrijf "nog steeds alle opties aan het overwegen is" om het bedrijf flexibeler te maken. Het zei dat het verwacht in de laatste drie maanden van 2021 een omzet van $ 1,14 miljard te rapporteren en een nettoverlies van $ 423 miljoen. Vorige jaar maakte Peloton nog een winst van $ 63,6 miljoen op een omzet van $ 1,06 miljard. Volgens de Wall Street Journal van gisteren dringt aandeelhouder Blackwells Capital er bij de Raad van Bestuur op aan om Foley te ontslaan en Peloton te verkopen aan een groter tech- of fitnessbedrijf.

    Bent u een actieve belegger?
    • Ga naar www.whselfinvest.com en probeer een demo of open een rekening.
    • Gebruik de TradeWizard in het NanoTrader platform om uw eerste order te plaatsen.
    • Bescherm uw posities met automatische bracket orders


Working...
X