Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reddit aandelen: welke meme aandelen zitten in de lift? - deel 2
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Reddit aandelen: welke meme aandelen zitten in de lift? - deel 2

    Reddit is een draaischijf geworden voor traders en investeerders die zich interesseren in sociale media. Door een enorme volatiliteit te injecteren in aandelen zoals GameStop en AMC, bewezen ze dat hun invloed op de markten. Welke aandelen trekken vandaag de aandacht op Reddit?

    Top Reddit aandelen om in de gaten te houden

    Het aandeel Roblox sloot gisteren 3,7% lager op $95,13, een belangrijk niveau dat de voorbije zes weken meermaals als bodemniveau heeft gefungeerd. Het aandeel zakte gisteren kortstondig onder dit niveau, wat erop zou wijzen dat een neerwaartse beweging in de maak zou kunnen zijn.

    reddit aandelen
    Test het kostenloze demo account van WH Selfinvest.

    Het aandeel Cloudflare sloot gisteren voor de vierde opeenvolgende dag lager af en eindigde de dag op het laagste niveau sinds begin oktober. Het aandeel noteerde 47% dan de all-time highs in november. Het aandeel staat momenteel net boven het steunniveau dat in september werd getest en een beweging hieronder zou de deur kunnen openen naar nieuwe dieptepunten. Cloudflare aandelen worden vandaag voor de bel 0,8% lager verhandeld op $113,99.

    reddit aandelen

    Het Affirm aandeel dook gisteren met meer dan 10% en sloot op het laagste niveau sinds eind augustus 2021. De huidige RSI-waarde suggereert dat de zware verkoopgolf die het aandeel meer dan 45% heeft doen kelderen, het aandeel in het oversoldgebied heeft geduwd. Toch handelde het aandeel 1,2% lager in de premarket vandaag.

    reddit aandelen
    Download een van de gratis demo rekeningen van WHS.


    Block, voorheen bekend als Square, zag het aandeel gisteren met 4,7% dalen op zijn laagste niveau sinds begin november. De RSI geeft aan dat het aandeel op het punt zou staan om het oversoldgebied te betreden. Hoewel eerdere doorbraken in de afgelopen maanden niet tot een ommekeer hebben geleid. De handelsvolumes bereikten gisteren hun hoogste niveau in meer dan een maand. De Block aandelen worden marginaal hoger verhandeld voor de openingsbel van vandaag.

    reddit aandelen

    Aandelen kopen?
    • Ga naar www.whselfinvest.com en probeer een demo of open een rekening of.
    • Gebruik de TradeWizard in het NanoTrader platform om uw eerste order te plaatsen.
    • Bescherm uw posities met automatische bracket orders




    "Grote prijsveranderingen worden meestal gevolgd door meer grote veranderingen, positief of negatief.
    Kleine veranderingen worden meestal gevolgd door meer kleine veranderingen. Volatiliteit clustert."
    - Benoit B. Mandlebrot
    Last edited by SignalRadar; 06-01-2022, 12:41.
Working...
X