Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reddit aandelen: welke meme aandelen zitten in de lift? - deel 1
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Reddit aandelen: welke meme aandelen zitten in de lift? - deel 1

    Reddit is een draaischijf geworden voor traders en investeerders die zich interesseren in sociale media. Door een enorme volatiliteit te injecteren in aandelen zoals GameStop en AMC, bewezen ze dat hun invloed op de markten. Welke aandelen trekken vandaag de aandacht op Reddit?

    Top Reddit aandelen om in de gaten te houden

    Het NVIDIA aandeel verloor gisteren terrein, ondanks de onthulling van een aantal nieuwe productlanceringen en ontwikkelingen op de CES-conventie in Las Vegas. Ze kondigden aan dat de GEForce RTX grafische verwerkingseenheden 160 gaminglaptops zullen aandrijven, nieuwe Omniverse-platforms voor ontwerpers, een nieuwe op architectuur gebaseerde GPU genaamd GeForce RTX 3050 en een uitgebreid partnerschap met Electronic Arts. Het bedrijf zei ook dat een aantal Tier 1-toeleveranciers, makers van elektrische voertuigen en vrachtwagenbedrijven het NVIDIA DRIVE-platform omarmen, dat gericht is op autonoom rijden. Het aandeel NVIDIA noteert vandaag voor de openingsbel 1,1% lager.

    reddit meme aandelen
    Test een van de gratis demo accounts van WH Selfinvest.

    Een ander semiconductor bedrijf AMD sloot gisteren ook lager na de aankondiging van nieuwe toevoegingen en verbeteringen aan de AMD Radeon graphics, die gericht is op de gaming-gemeenschap. Het voegde vijf nieuwe mobiele grafische eenheden toe, waaronder een reeks die speciaal ontworpen zijn voor mobiele en desktop PC's. Het bedrijf toonde ook zijn nieuwe reeks van AMD Ryzen 6000 serie processoren voor laptops. Het AMD aandeel volgt zijn sectorgenoten en noteert 0,7% lager.

    reddit aandelen

    Het Microsoft aandeel sloot gisteren voor de vierde opeenvolgende dag lager dan dan de laagste stand in twee weken. Qualcomm zei gisteren dat het met Microsoft samenwerkt aan chips voor lichtgewicht reality-brillen. Qualcomm zal de chips maken, maar gebruik maken van Microsofts software, hoewel er geen details werden vrijgegeven over het tijdschema. Het Microsoft aandeel worden vandaag in de premarket marginaal lager verhandeld.

    reddit aandelen
    Download een van de kostenloze demo rekeningen van WHS.

    Het Apple aandeel heeft gisteren voor de tweede achtereenvolgende dag zijn hoogste koers aller tijden van $182,88 bereikt, waarbij de waardering opnieuw kortstondig de grens van $3 biljoen overschreed. Het aandeel sloot gisteren echter 1,3% lager op $179,68, waardoor het een marktkapitalisatie $2,95 biljoen was. Het Apple aandeel wordt vandaag voor de bel marginaal lager verhandeld op $179,60.

    reddit aandelen

    Aandelen kopen?
    • Ga naar www.whselfinvest.com en probeer een demo of open een rekening of.
    • Gebruik de TradeWizard in het NanoTrader platform om uw eerste order te plaatsen.
    • Bescherm uw posities met automatische bracket orders




    "Beleggen is eenvoudig,maar niet gemakkelijk."
    - Warren Buffet

    Attached Files
    Last edited by SignalRadar; 06-01-2022, 11:47.
Working...
X