Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Broker-nieuws: Toezichthouder beboet Admiral Markets
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Broker-nieuws: Toezichthouder beboet Admiral Markets

    De Estse financiële toezichthoudende autoriteit heeft een bevel tot administratieve overtreding uitgevaardigd tegen Admiral Markets AS. De makerlaar van het CFD-forexmerk Admirals kreeg een boeten opgelegd van 20.000 €.

    boete admiral markets

    De Estse financiële toezichthoudende autoriteit heeft Admiral Markets AS een besluit tot overtreding gestuurd waarin zij verklaart dat de onderneming de wet op de effectenmarkten en Verordening (EU) nr. 648/2012 van het Europees Parlement en de Raad (EMIR) heeft overtreden en een boete van 20.000 € heeft opgelegd. Volgens Admiral Markets AS heeft de onderneming alles in het werk gesteld om aan de meldingsplicht te voldoen.
    Dit is de tweede keer dat Admirals onlangs in aanvaring is gekomen met de Estse toezichthouder. Vorig jaar kreeg de onderneming een hogere boete van 32.000 € opgelegd omdat de makelaar in april 2020 met negatieve prijzen voor ruwe olie werd geconfronteerd. Deze boete werd echter geannuleerd nadat Admirals met succes beroep had aangetekend bij de districtsrechtbank van Harju.

    Admiral Markets AS verklaarde dat het voor de verslaglegging een beroep doet op door de markt erkende, gekwalificeerde en professionele dienstverleners. Het uitbesteden van de rapportagedienst is een gangbare marktpraktijk, en daarom verklaarde de onderneming dat zij de rapportageplicht niet opzettelijk heeft geschonden, noch onzorgvuldig heeft gehandeld bij het nakomen van haar verplichtingen.



    Kies uw broker verstandig

    www.whselfinvest.com is waarschijnlijk de beste broker voor actieve beleggers. Probeer de kostenloze tradingdemo.
    "Geld alleen maakt niet ongelukkig."
    - Peter Falk
    Last edited by Leren traden; 14-03-2022, 08:40.
Working...
X