Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nieuwe SignalRadar Tabellen
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nieuwe SignalRadar Tabellen

    Twee nieuwe gratis SignalRadar tabellen zijn geïntegreerd in het NanoTrader platform. Beide tabellen volgen aandelen, indexen, forex en grondstoffen in real time. Met behulp van de SignalRadar wordt u op de hoogte gebracht zodra er iets interessants gebeurt.

    Signalradar WHS Selfinvest Nanotrader

    De Movers and Shakers Tafel

    Volgens Nobelprijswinnaar Prof. Eugene Fama is er maar één bewezen feit in de markt: op korte termijn blijft wat sterk is sterk en wat zwak is blijft zwak. De Movers and Shakers tabel toont twee belangrijke stukken informatie: de sterkte (zwakte) van een instrument over de laatste paar dagen en zijn prijsniveau in vergelijking met zijn 52-weeks hoogtepunt (dieptepunt).

    ADP stock Signalradar Nanotrader WHS Selfinvest CFD Futures

    Het aandeel Automatic Data Processing (ADP) staat slechts 0,72% onder zijn 52-weeks hoogtepunt in het volgende voorbeeld. Het staat ook maar liefst 51,88% boven zijn 52-weeks dieptepunt. Bovendien is de koers van het aandeel de afgelopen zeven dagen voortdurend gestegen. Hier ligt zeker een kans voor handelaren en beleggers.

    Signalradar CFD Futures beleggen WHS Selfinvest ADP aandelen
    Demo Nanotrader traden WHS Selfinvest

    De tabel met voortschrijdende gemiddelden

    Bepaalde voortschrijdende gemiddelden (MA) zijn zeer belangrijk voor traders en beleggers. De 200-daags MA lijn, bijvoorbeeld, wordt de betonnen lijn genoemd. Het is een belangrijk steun- en weerstandsniveau. Combinaties van voortschrijdende gemiddelden zijn even belangrijk. Wanneer de 50-daags MA lijn de 200-daags MA lijn opwaarts kruist, wordt dit een golden cross genoemd, d.w.z. een belangrijk koopsignaal. Het tegenovergestelde geval, het zogenaamde Death Cross, is een belangrijk verkoopsignaal. De ATR geeft de volatiliteit aan. Hoe hoger de volatiliteit, hoe meer kansen er zijn voor traders. Al deze informatie wordt in real time weergegeven en bijgewerkt in de MA-tabel.

    stock PPL corp aandeel WHS Nanotrader Selfinvest Signalradar

    Dit voorbeeld toont een Dodenkruis en een recent Gouden Kruis. Nadat de Death Cross plaatsvond, verloor de aandelenkoers meer dan -4%.

    PPL aandelen beleggen CFD Selfinvest Nanotrader


    Aandelen kopen?
    • Ga naar www.whselfinvest.com en probeer een demo of open een rekening of.
    • Gebruik de TradeWizard in het NanoTrader platform om uw eerste order te plaatsen.
    • Bescherm uw posities met automatische bracket orders.


    Alleen beleggers die niet weten wat ze doen, moeten het risico spreiden.

    -Warren Buffet-

    Last edited by Leren traden; 03-01-2022, 14:29.
Working...
X