Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Aandeel TWITTER (TWTR) – Kopen of verkopen
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Aandeel TWITTER (TWTR) – Kopen of verkopen

    Twitter en Elon Musk zijn overeengekomen om de rechtszaak die gepland stond voor 17 oktober uit te stellen nadat de miljardair een ommezwaai maakte en zei dat hij het sociale mediaplatform zal kopen tegen het oorspronkelijk overeengekomen prijs van 54,20$. Ongenoemde bronnen vertelden Bloomberg dat het nog even kan duren voordat de deal van $44 miljard rond is.

    evolutie aandeel twitter

    Het rapport zei ook dat Musk met Twitter heeft gesproken over het verlagen van het prijskaartje met maar liefst 30% maar zich vervolgens weer aan de oorspronkelijke deal hield. Musk probeerde weg te lopen van de overname vanwege meerdere beweringen dat het platform veel spam accounts bezit. In dit opzicht lijkt er niets te zijn veranderd, wat de speculatie voedt dat Musk is gezwicht voor de druk om de rechtszaak en een geplande getuigenis te vermijden. Musk heeft getwitterd dat hij hoopt dat Twitter zijn hoop om een super app met de naam X te creëren, zal versnellen.



    Trade futures of CFD's met deze GRATIS demo



    "U hoeft niet vaak te handelen. Als u gedurende de dag één of twee bewegingen naar de koerdoelen met een goede omvang kunt opvangen, kunt u een goed inkomen verdienen en de handelskosten laag houden."
    Last edited by SignalRadar; 27-10-2022, 17:39.
Working...
X