Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Aandeel Micron Technology (MU) – Kopen of verkopen
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Aandeel Micron Technology (MU) – Kopen of verkopen

    Het landschap is naar verwachting drastisch veranderd voor geheugenchipmaker Micron Technology (MU) in het laatste kwartaal van het boekjaar. Wall Street verwacht dat de omzet in het vierde kwartaal met bijna 18% zal dalen tot $ 6,8 miljard ten opzichte van vorig jaar en dat de winst per aandeel nog sterker zal dalen met 43% tot $1,38.

    Aandeel Micron Technology MU.

    Lagere prijzen en een zwakkere vraag naar smartphones en consumentenelektronica, die goed zijn voor ongeveer de helft van de omzet, zullen dit kwartaal hard aankomen en er wordt gevreesd dat de andere belangrijke markt, de cloud activiteiten voor bedrijven, ook zal afzwakken als bedrijven hun uitgaven voor IT terugschroeven.

    Een herbalancering van de voorraden is nodig en zal op korte termijn waarschijnlijk de grootste tegenwind blijven. Het bedrijf is deze maand begonnen met de bouw van zijn nieuwe faciliteit van 15 miljard dollar in Idaho, de eerste nieuwe fabriek voor geheugenchips in de VS in twee decennia. Deze investering kadert in de nieuwe Amerikaanse wetgeving om de productie van microchips uit Taiwan terug te trekken.

    STOP met het betalen van commissies wanneer u uw aandelen koopt! Kies voor www.freestoxx.com
Working...
X