Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nio - elektrische autofabrikant, welke richting zal de koers uitgaan?
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nio - elektrische autofabrikant, welke richting zal de koers uitgaan?

    In de aanloop naar de cijfers van morgen laat het aandeel van de Chinese fabrikant van elektrische auto's geen richting zien in de zwakke marktomgeving en beweegt het zich in een stevig gedefinieerde trading range. Morgen kunnen nieuwe impulsen volgen.

    evolutie aandeel nio

    Over een paar maanden zal het aandeel, net als veel andere Chinese aandelen, een relatief sterke positie innemen en nog steeds op een hoog prijsniveau worden verhandeld. De rally van het begin van de zomer leidde het aandeel naar de hoogste koersen van april, waar een consolidatie werd ingezet. Het aandeel schommelt sinds eind juni op en neer in een smal en vlak dalend trendkanaal. Het handelt momenteel aan de onderkant van het kanaal.

    Wachten op uitbraak uit trendkanaal

    Hoewel het aandeel zich in een zogenaamd trendkanaal bevindt, is het momenteel eerder richtingloos dan in een sterke trend. De cijfers zouden hier een nieuwe impuls kunnen geven. Indien de reactie positief is, zou de waarde vanaf de onderkant moeten opveren en de bovenrand aanvallen op het huidige niveau van 20,55$. Alleen een uitbraak uit het multi-weeks trendkanaal zou nieuwe trading impulsen kunnen geven op de hogere tijdsniveaus. Indien het aandeel duurzaam boven de 20,55$ stijgt, zou een koersstijging in de richting van 23,30-24,80$ denkbaar zijn. Een significante stijging boven deze prijsrange zou een potentiële bodem vormen en grotere koopsignalen opleveren, waarbij het volgende doel 26,40-27,52$ wacht. Daarboven zou er ruimte zijn om 33,50$ te bereiken. Daarboven zijn 33,00-33,80$ volgende doelen.

    Aan de andere kant zou een daling onder 17,20$ op de dagelijkse slotkoers verkoopsignalen triggeren. Daarna zou het aandeel een neerwaartse trend kunnen inzetten die het naar 14,09-14,25$ en later mogelijk 10,50-10,64$ zou brengen.

    Conclusie: de koers van het aandeel zit momenteel vast in een smalle bandbreedte, beleggers en traders moeten wachten op een uitbraak uit deze range om actie te ondernemen. De cijfers van morgen zouden hier een nieuwe impuls kunnen geven.​

    Nio, daggrafiek (bron: godmode trader)

    evolutie aandeel nio

    GRATIS demo met CFD-Forex en Futures





    "Het maakt niet uit hoe langzaam je gaat, zolang je maar niet stopt"

    - Confusius -
    Last edited by SignalRadar; 06-09-2022, 10:10.
Working...
X