Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Agilent - Is het aandeel een koopje na het publiceren van de cijfers?
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Agilent - Is het aandeel een koopje na het publiceren van de cijfers?

    Het aandeel reageerde zeer positief op de jongste kwartaalcijfers. Komt er nog meer of was het momentum van gisteren slechts een tijdelijke gebeurtenis?

    evolutie aandeel agilent

    Agilent Technologies heeft na beurs op 16 augustus zijn kwartaalcijfers bekendgemaakt. Het aandeel reageerde hier gisteren op met een koerssprong van 132,77$ naar 149$. Het aandeel was niet in staat dit niveau intraday vast te houden. Het daalde terug naar 140,03$ en sloot op 142,29$. Het won daarmee 7,17% en was daarmee de grootste winnaar in de S&P 500.

    Agilent Technologies versloeg in het derde kwartaal de analistenramingen met een winst per aandeel van $1,34. De inkomsten van 1,72$ miljard overtroffen ook de verwachtingen.

    Met de stijging van gisteren doorbrak het aandeel zijn neerwaartse trend sinds de all-time high. De kaars van gisteren geeft echter een bearish indruk. De koerssprong van gisteren bevestigde echter de voltooiing van een dubbele bodem. Het rekenkundig koersdoel hieruit is 152,82$.

    Er is nog iets gaande

    Op korte termijn zou het aandeel wat kunnen consolideren en de opwaartse gap van gisteren gedeeltelijk kunnen dichten. In het uiterste geval valt de waarde terug tot het laatste tussentijdse hoogtepunt op 135,26$. Daarna zou het aandeel kunnen stijgen tot 170$ of zelfs tot een historisch hoogtepunt.

    Een daling onder 135,26$ zou een eerste tegenslag zijn voor de bulls. Een daling onder 128,54$ zou een verkoopsignaal genereren.

    Conclusie: na de kwartaalcijfers van gisteren zijn verdere stijgingen van het aandeel Agilent te verwachten. Op korte termijn kunnen er echter nog betere instapprijzen volgen.

    Agilent Technologies Inc., daggrafiek (bron: godmode trader)

    evolutie aandeel agilent

    Test het kosteloze demo account van WH Selfinvest






    "De enige plaats waar succes voor werk komt, is in het woordenboek."

    - Vidal Sassoon
    Last edited by SignalRadar; 19-08-2022, 12:16.
Working...
X