Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ReneSola - Zonne-aandeel met enorme koerssprong
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • ReneSola - Zonne-aandeel met enorme koerssprong

    Zonneaandelen beleven deze zomer een grote renaissance. Het aandeel van de Chinese zonne-energie projectontwikkelaar ReneSola wist onlangs ook te overtuigen met een rally van 50%. En het rallypotentieel is nog lang niet uitgeput.

    evolutie aandeel renesola

    De recente rallygolf werd in de grafiek aangegeven met de opbouw van bullish druk. Het aandeel klom steil naar het eerste opwaartse doel op de downtrendlijn, waar het nu consolideert. Wat zal er nu gebeuren?

    De stieren zouden kunnen volgen

    In het beste geval zou de dynamische stijging onder verhoogde omzet niet het einde van de opleving betekenen. Bij een aanhoudende uitbraak boven de dalende trendlijn zou de opwaartse beweging kunnen doorgaan naar 8,43$ en later naar 9,72$ en 10,50-10,70$. Op lange termijn zouden verdere koersdoelen op 17-18$ en 35,78$ liggen.

    Consolidaties op korte termijn zouden het aandeel kunnen terugduwen naar 6,20-6,50$ of zelfs naar de twee lijnen van het voortschrijdend gemiddelde op 5,66-5,88$. Alleen een aanhoudende daling onder 5,20$ zou koopsignalen afwenden, en dan zouden de beren het weer kunnen overnemen.

    Conclusie: Het ReneSola aandeel staat "in brand". Een voortzetting van de rally in de komende weken en maanden blijft het favoriete scenario.

    ReneSola, daggrafiek (bron: godmode trader)

    evolutie aandeel renesola
    Test een kosteloze demo rekening van WH Selfinvest.




    "Het grootste probleem van de belegger - en zijn grootste vijand - is waarschijnlijk zichzelf.
    Uiteindelijk is hoe je beleggingen zich gedragen veel minder belangrijk dan hoe jij je gedraagt."


    - Benjamin Graham
    Last edited by SignalRadar; 16-08-2022, 16:05.
Working...
X