Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Netflix - wat zal er nog gebeuren voor het publiceren van de kwartaalcijfers?
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Netflix - wat zal er nog gebeuren voor het publiceren van de kwartaalcijfers?

    Het aandeel staat nu ongeveer 75% onder zijn all-time high in een steeds smallere trading range. Toch is er, een paar dagen voor de publicatie van de kwartaalcijfers, weinig teken van koopinteresse.

    evolutie aandeel netflix

    De laatste twee kwartaalrapporten waren een ramp: de aandelenkoers daalde met respectievelijk meer dan 20% en 30%. Op het hoogtepunt stortte de waarde in tot een nieuw laagste punt op 162,71$. Deze waarde vormt momenteel de bodem van een smalle trading range.

    Netflix, maandgrafiek (bron: godmode trader)

    evolutie aandeel netflix

    Test het gratis demo account van WH Selfinvest.

    Uitbraak uit de range geeft nieuwe signalen

    De kwartaalcijfers, die morgen na het sluiten van de beurs worden gepubliceerd, zullen een aanzienlijke koersbeweging teweeg brengen. Doorslaggevend voor de verdere koers op middellange termijn zal echter zijn of de trading range kan worden doorbroken.

    Op dit moment doen de stieren hun best om een bodem te vormen op 162,71$. Wordt dit niveau echter doorbroken na een negatieve reactie op de kwartaalcijfers, dan liggen de volgende neerwaartse richtpunten op 144$ en op 133,27$. Dit laatste niveau is het laagste punt van de trading range. Dit laatste punt is de all-time high van het jaar 2015, en als daar geen bodem gevormd wordt, zou de neerwaartse trend leiden tot de volgende lagere koersdoel cluster in de range van 105$ tot 112$.

    Wanneer aan de andere kant de driehoeksformatie die zich vormde binnen de zijwaartse range op de korte termijn, opwaarts kan worden verlaten met een stijging boven de high op 189,91$, zou een gooi gedaan worden naar koersen in de buurt van 210$. Als een positieve reactie op de cijfers vervolgens zorgt voor een uitbraak boven dit gebied, zou het aandeel opwaarts potentieel hebben tot de low van december 2018 op 231,26$ en de low van september 2019 op 252,28$. Maar alleen boven dit niveau zou men kunnen spreken van een trendombuiging op korte termijn.

    Netflix, daggrafiek (bron: godmode trader)

    evolutie aandeel netflix

    Test het gratis demo account van WH Selfinvest.




    "Het grootste probleem van de belegger - en zijn grootste vijand - is waarschijnlijk zichzelf.
    Uiteindelijk is hoe je beleggingen zich gedragen veel minder belangrijk dan hoe jij je gedraagt."


    - Benjamin Graham
    Last edited by SignalRadar; 18-07-2022, 09:49.
Working...
X