Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Oracle - Bullishe dagkaars, is de correctie voorbij?
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Oracle - Bullishe dagkaars, is de correctie voorbij?

    De aandelen van Oracle hebben de correctie sinds de high van 72,74$ mogelijk beëindigd met de low op 68,68$. Ze staan op het punt verdere koersstijgingen aan te gaan. Zal er nu een run-up volgen naar de weerstand op 73,50$?

    evolutie aandeel oracle

    Het aandeel bevindt zich in een neerwaartse langetermijntrend, maar heeft sinds het dieptepunt op 63,67$ midden juni een opwaartse beweging doorgemaakt. Het aandeel is in staat geweest higher highs en higher lows te vormen. Sinds het hoogtepunt van 72,74$ op 6 juli heeft het aandeel opnieuw een correctie ondergaan. Dit zou nu echter kunnen eindigen bij de low op 68,68$. Gisteren sloot de handel af met een lange stijgende dag kaars op 70,03$. Zal er een nieuwe stijging volgen?

    Focus op weerstand rond 70$

    Het aandeel zou het opwaartse momentum van gisteren kunnen voortzetten en duurzaam door de weerstand op 70$ breken. In dit geval zou een stijging naar de EMA10 op 70,68$ verwacht worden. Wanneer dit wordt verbroken, zou een verdere stijging naar de EMA50 op 71,57$ waarschijnlijk zijn. In de afgelopen maanden heeft het aandeel herhaaldelijk neerwaarts gestuiterd in het gebied van de EMA50. Indien een duurzame opwaartse doorbraak slaagt, zou de situatie voor het aandeel verder opklaren en zou een oploop naar de weerstand op 73,50$ waarschijnlijk worden.

    Als de koers daarentegen van de weerstand op 70$ afketst en opnieuw wegglijdt, zou er een signaal van verdere zwakte ontstaan onder de low op 68,68$. In dat geval zou een retracement naar de steun op 66,55$ waarschijnlijk zijn.

    Conclusie: Oracle-aandelen bevinden zich sinds midden juni in een kortstondige uptrend, maar bevinden zich momenteel in een correctie. Dit zou kunnen stoppen met een dieptepunt op 68,68$ met verdere koersstijgingen tot gevolg. Indien de koers daarentegen onder 68,68$ daalt, valt een verdere daling tot het steunniveau van 66,55$ te verwachten.

    Oracle, daggrafiek (bron: godmode trader)

    evolutie aandeel oracle

    Test het gratis demo account van WH Selfinvest



    "Zelfvertrouwen is niet "Ik zal winst maken op deze trade." Zelfvertrouwen is "Het komt wel goed als ik geen winst maak met deze handel".

    - Yvan Byeajee -
    Last edited by SignalRadar; 14-07-2022, 12:49.
Working...
X