Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ford - Dit zijn de nieuwe signalen om op te letten!
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ford - Dit zijn de nieuwe signalen om op te letten!

    Het aandeel bevindt zich al weken en maanden in een neerwaartse trend. Onlangs waren er een paar stijgende dagelijkse kaarsen. Maar het is nog niet genoeg geweest voor een nieuw handelssignaal.

    evolutie aandeel ford

    Sinds februari zit het aandeel in een aanhoudende neerwaartse trend. Er zijn tegenbewegingen geweest, maar deze eindigden altijd onder het vorige hoogtepunt. Bijgevolg zijn procyclische kopers gespaard gebleven van verliezen. Moet men nu blindelings instappen na een koers halvering of blijven wachten op een procyclisch koopsignaal?

    Geduld hebben

    Geduld is een goede deugd en in het geval van Ford moet men dit hebben. De neerwaartse trend zou zich in de komende dagen en weken kunnen voortzetten tot onder de 12,50$. Er is echter hoop, want de hamer candle 5 dagen geleden was een speciale. Deze kaars is echter slechts een aanwijzing dat de stieren zich spoedig tegen de neerwaartse trend zullen verzetten. Daarom zou alleen de uiterst anticyclische belegger op deze hoop moeten wedden. Na een dagelijkse close boven 12,50$, zien de zaken er echter heel anders uit.

    Conclusie: Als pro-cyclische belegger moet het niveau op 12,50$ in acht worden genomen. Na dit signaal zou het koersdoel precies op de 15$ liggen, want dat is precies waar de EMA200 in de daggrafiek loopt.

    Ford Motor Co, daggrafiek (bron: godmode trader)

    evolutie aandeel ford
    Test het gratis demo account van WH Selfinvest.



    "Geld investeren is het proces waarbij middelen op een strategische manier worden ingezet om een specifiek doel te bereiken."

    - Alan Gotthardt -
    Last edited by SignalRadar; 12-07-2022, 16:34.
Working...
X