Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
JPMorgan - Zal de steun stand houden?
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • JPMorgan - Zal de steun stand houden?

    Het aandeel van JPMorgan, de grootste bank van de VS met hoofdkantoor in New York, bleef aanvankelijk verder dalen en bereikte een dieptepunt van 110,93$. Het aandeel veerde daarna echter op en sloot de handelssessie af met een stijgende dagkaars op 112,61$. Zal er nu een nieuwe stijging volgen?

    evolutie aandeel JPMorgan

    Het aandeel bevindt zich in een nieuwe neerwaartse beweging sinds het begin juni terugkaatste van de weerstand op 132,50$. In het verdere verloop van de koers brak ze onder de steun op 128$, die ook de 10 en 50 EMA's neerwaarts kruiste. Als gevolg daarvan nam het neerwaartse momentum toe en dook de aandelenkoers naar het steunniveau op 111,80$. Het dieptepunt werd bereikt op 30 juni, op 110,93$.

    Op weg naar 120$

    Het aandeel zou aan de vooravond kunnen staan van een nieuwe koersstijging na het bereiken van de steun op 111,80$. Het eerste doel zou de EMA10 op 115,75$ zijn. Indien de stijging aanhoudt, kan een stijging tot de weerstand op 120$ worden verwacht. Wanneer de opwaartse trend ook hier slaagt, zou het niveau van de EMA50 op 122,93$ bereikt kunnen worden.

    Als de waarde echter onder de steun op 111,80$ zakt, zou dit een signaal voor verdere zwakte zijn. Het eerste doel zou dan het gebied rond 110$ zijn, gevolgd door de grens van 100$.

    Conclusie: Het JPMorgan aandeel veerde op vanaf de steun op 111,80$. Een verdere stijging tot de weerstand op 120$ zou nu kunnen volgen. Onder 111,80$ daarentegen valt een retracement naar 100$ te verwachten.

    JPMorgan, daggrafiek (bron: godmode trader)

    evolutie aandeel JPMorgan
    Test het gratis demo account van WH Selfinvest


    Bent u een actieve belegger?
    • Ga naar www.whselfinvest.com en probeer een demo of open een rekening.
    • Gebruik de TradeWizard in het NanoTrader platform om uw eerste order te plaatsen.
    • Bescherm uw posities met automatische bracket orders

    "Elke trader heeft sterktes en zwaktes. Sommigen zijn goede houders van winnaars, maar houden hun verliezers misschien iets te lang vast. Anderen snoeien hun winnaars misschien wat kort, maar nemen snel hun verlies. Zolang je je aan je eigen stijl houdt, krijg je het goede en het slechte in je eigen aanpak."

    - Michael Marcus
    Last edited by SignalRadar; 01-07-2022, 08:48.
Working...
X