Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Dollar Tree: aandeel in reële portefeuille op investolio
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Dollar Tree: aandeel in reële portefeuille op investolio

    Dollar Tree is één van de laatste toevoegingen aan één van de reële portefeuilles op investolio. Wij kochten het Dollar Tree aandeel eind april voor de "Duitsland & USA Trend" portefeuille. In deze portefeuille beleggen wij in de aandelen met de hoogste Investolio-trendscores uit Duitsland en de VS. Voor de VS kijken we naar de Nasdaq100 aandelen.

    Volgens het momentum-effect (en ook volgens eigen analyses en backtests) hebben aandelen die in de afgelopen maanden al een sterk stijgende trend hebben laten zien, ook de neiging om in de toekomst beter te presteren. Wij meten de sterkte van uptrends aan de hand van drie trendmetriek, die wij hebben samengevat in de Trend Score.

    Dollar Tree heeft momenteel een topscore van 100% volgens de investolio trend score. Gezien de prijsstijging van meer dan 40% in de afgelopen 12 maanden is dit nauwelijks verrassend. Dollar Tree is een Amerikaanse keten van discountwinkels met meerdere prijzen. Vooral in tijden van hoge inflatie zullen de klanten zich waarschijnlijk steeds meer aangetrokken voelen tot winkels met lage prijzen, hoewel het prijsniveau hier natuurlijk ook zal stijgen.

    De grafiek toont nogmaals de huidige status van onze 5 scoremodellen voor het Dollar Tree aandeel:

    evolutie dollar tree


    Last edited by SignalRadar; 16-05-2022, 08:31.
Working...
X