Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
McDonald's aandeel – koersdaling naar 244$
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • McDonald's aandeel – koersdaling naar 244$

    Het McDonald's aandeel zit in een opwaartse trend sinds het dieptepunt van 217,67$ op 10 maart. Correcties binnen deze opwaartse trend zijn tot nu toe grotendeels gestrand in het gebied van de EMA10. Gisteren dook de koers echter onder de EMA10, wat een zwakte-signaal op korte termijn genereerde. Bovendien sloot het aandeel met een zeer bearish dagelijkse candle met een lange upper shadow. Momenteel wordt het aandeel nog steeds ondersteund door de EMA50. Als het aandeel ook hier naar beneden glijdt, zou de situatie verder verslechteren.



    Indien de koers zou dalen onder de EMA50 op het huidige niveau van 247,90$, zou een ander zwak signaal worden gegenereerd en zou de situatie voor het aandeel McDonald's verder verslechteren. In dit geval kan een verdere prijsdaling naar het steunniveau van 244$ worden verwacht.


    McDonald's, daggrafiek (Bron: GodmodeTrader)

    evolutie aandeel mcdonalds
    Test het gratis demo account van WH Selfinvest.

    Als het McDonald's aandeel daarentegen van de EMA50 opwaarts stuitert en ook de EMA10 kan heroveren, zou de situatie weer opklaren. Zolang het aandeel dan boven de EMA10 zou kunnen blijven, zou een verdere stijging naar de weerstand op 255$ en vervolgens op 258$ kunnen worden verwacht.

    Last edited by SignalRadar; 28-04-2022, 14:01.
Working...
X