Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Aandeel Palo Alto Networks – Een sterke, duidelijke trend
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Aandeel Palo Alto Networks – Een sterke, duidelijke trend

    Met Palo Alto Networks kijken we naar een sterk aandeel van de Nasdaq. Alleen al in de afgelopen 12 maanden is het aandeel met bijna 70% gestegen. Een topwaarde van 99% in onze trendscore is nauwelijks verrassend. Met de trendscore vinden we aandelen die al een sterke opwaartse trend hebben laten zien. Volgens het momentum effect zetten dergelijke aandelen hun trend in de komende maanden gewoonlijk voort.

    Trendaandelen, vooral in de technologiesector, hebben echter vaak een zwakke fundamentele waardering. We zien dit aan onze waardescore, die slechts 5% bedraagt. De onderneming bevindt zich nog steeds in de verlieszone, zodat geen koers-winstverhouding kan worden berekend. Voor ondernemingen die nog steeds verliezen boeken, kan de koers-winstverhouding als alternatieve waarderingsmaatstaf worden gebruikt. Deze is met 12 echter ook relatief hoog. Volgens ons gaat het bij een belegging in het aandeel Palo Alto Networks momenteel meer om het profiteren van de huidige trend dan om het doen van een langetermijninvestering in een fundamenteel sterk bedrijf.

    Het bedrijf biedt netwerkbeveiligingsoplossingen voor bedrijven, dienstverleners en overheidsinstanties. Het kernproduct is zijn eigen platform, dat firewalls en cloudgebaseerde aanbiedingen omvat. De onderneming is dus werkzaam op een gebied waarnaar, vooral in de komende jaren, een zeer grote vraag zal zijn.

    De grafiek toont nogmaals de huidige status van onze 5 scoringsmodellen voor het Palo Alto Networks aandeel:

    evolutie aandeel Palo Alto
    Download een gratis trading demo rekening van WH Selfinvest

    Last edited by SignalRadar; 27-04-2022, 12:51.
Working...
X