Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Weekgrafiek: Alphabet C
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Weekgrafiek: Alphabet C

    Technisch georiënteerde beleggers zullen een interessante instapkans vinden in het aandeel Alphabet C (ex-Google). De prijs van de IT-dienstverlener gleed naar een prominente zone voor technische ondersteuning. Op dit punt is de kans groot dat het Alphabet aandeel weer opwaarts zal bewegen.

    evolutie aandeel alphabet c

    Eind september 2020 werd het aandeel van het moederbedrijf van Google nog verhandeld tegen ongeveer 1.400$. In de zeer dynamische opwaartse beweging die volgde, stegen de prijzen sterk. De steile opwaartse trend wordt op indrukwekkende wijze geflankeerd door de 50-daags gemiddelde lijn. Consolidatiefasen of prijsdalingen eindigden dicht bij dit voortschrijdend gemiddelde tot september 2021.

    Midden november 2021 markeerde het Alphabet aandeel een voorlopig tussentijds hoogtepunt van de koers rond 3.037$. De rally kwam aanvankelijk echter tot een einde bij de 3.000$ grens. Tegen eind januari 2022 waren de prijzen onder het 200-daags gemiddelde op lange termijn gezakt tot ongeveer 2.530$.

    Begin februari bereikte het aandeel een nieuwe recordhoogte van 3.042$. De oude high van november werd slechts marginaal overschreden - dit was nog geen echte uitbraak naar nieuwe hoogten. Na deze zeer sterke stijging, deed winstnemingen de prijs even snel weer dalen. Opnieuw bood de prijsrange rond 2.500$ goede steun tegen verdere koersverliezen.

    Nu stuurt een nieuwe tegenslag de aandelenkoers terug richting de 2.500$ grens. Over de gehele periode test het Alphabet aandeel dit steunniveau nu al voor de vijfde keer op rij. Vanuit technisch oogpunt is een nieuwe stijging waarschijnlijker dan een trendbreuk (de trend is uw vriend).

    evolutie aandeel alphabet c
    Download het gratis demo account

    Conclusie: Technisch georiënteerde beleggers kopen het aandeel Alphabet C bij de steun van 2.550$ en zetten in op een hernieuwde stijging tot rond 2.850$. Als de koers van het aandeel onder de 2.500$ zakt, moeten beleggers aan het treksnoer trekken.

    Aandelen kopen?
    • Ga naar www.whselfinvest.com en probeer een demo of open een rekening of.
    • Gebruik de TradeWizard in het NanoTrader platform om uw eerste order te plaatsen.
    • Bescherm uw posities met automatische bracket orders.


    "Er wordt meer geld verloren doordat beleggers trachten beurscorrecties te anticiperen en er zich tegen te beschermen, dan door de correcties zelf."

    - Peter Lynch

    Last edited by SignalRadar; 22-04-2022, 08:23.
Working...
X