Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Bescherm uw portefeuille met een zoete plant: Hershey
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Bescherm uw portefeuille met een zoete plant: Hershey

    Het Hershey aandeel is een absolute vaste waarde. Zoals gebruikelijk is voor bedrijven in de voedingsindustrie, zien wij slechts geringe prijsschommelingen en tegelijkertijd een grote trendsterkte.

    Onze score op het gebied van veiligheid van beleggingen is bijzonder sterk, met een score van 99,7%. Om dit scoremodel te berekenen, kijken wij naar vier kerncijfers die de koersrisico's van een aandeel kunnen meten. Het is belangrijk hier op te merken dat wij echt alleen kijken naar de prestaties van de aandelenkoers en kwalitatieve factoren zoals bedrijfsrisico's of een sterkte-zwakte analyse buiten beschouwing laten. Wij willen immers de waardering van aandelen vereenvoudigen en de beste manier om dat te doen is door gegevens te analyseren.

    De volatiliteit over het afgelopen jaar bedraagt slechts ongeveer 16%. Slechts enkele aandelen op de Amerikaanse beurs vertonen zulke geringe schommelingen. Onze veiligheidsscore is navenant hoog. Uit onze analyses blijkt ook duidelijk dat aandelen die in het verleden reeds geringe koersschommelingen hebben gekend, zich ook in de toekomst zeer stabiel zullen blijven ontwikkelen.

    De onderneming is actief in de productie en marketing van chocolade, snoepgoed, pepermunt en andere zoetwaren. Hershey behaalt een groot deel (ongeveer 87%) van zijn omzet op zijn thuismarkt, de Verenigde Staten.

    De grafiek toont nogmaals de huidige status van onze 5 scoremodellen voor het Hershey-aandeel.

    investolio

    Meer informatie over de scoremodellen is te vinden op www.investolio.de.
    Last edited by SignalRadar; 11-04-2022, 19:35.
Working...
X