Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
AES aandeel – stoot tegen EMA10 aan?
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • AES aandeel – stoot tegen EMA10 aan?

    Het AES aandeel heeft sinds het dieptepunt van 19,76$ op 24 februari een steile opwaartse trend gekend. De EMA10 werd voor het eerst opwaarts gebroken op 2 maart, wat een sterk signaal genereerde. Dit signaal werd vervolgens bevestigd. Neerwaartse correcties brachten de koers terug naar het EMA10 gebied. Maar in het verdere verloop van de koers werden ook de EMA50 en EMA200 bereikt en zo werden twee lange termijn sterke signalen gegenereerd. Het vorige hoogtepunt van de opwaartse beweging werd op 5 april vastgesteld op 26,52$. Vanaf dit punt kaatste het AES aandeel terug naar beneden en maakte opnieuw een neerwaartse beweging naar de EMA10.

    evolutie aandeel AES

    Het AES aandeel handelt momenteel direct op de EMA10 en vindt steun in het gebied van 25,20$. Zolang het aandeel boven de EMA10 kan blijven, kunnen verdere koersstijgingen verwacht worden. Het eerste uitgangspunt aan de bovenkant zou de weerstand op 26,50$ zijn.

    Een doorbraak boven deze weerstand zou een nieuw long signaal genereren en de opwaartse trend bevestigen. Het volgende uitgangspunt zou in de buurt van 28$ liggen.

    AES Corp, 1 dag grafiek (Bron: Godmode Trader)

    evolutie aandeel AES
    Download het gratis demo account

    Wanneer het aandeel echter onder de steun van 25,20$ zakt, zou zich snel een verder neerwaarts momentum kunnen ontwikkelen en zou een prijsdaling naar de steun op 23,50$ kunnen volgen. Dit is ook waar de EMA50 en EMA200 momenteel lopen, wat deze steun verder zou moeten versterken.
    Bent u een actieve belegger?
    • Ga naar www.whselfinvest.com en probeer een demo of open een rekening.
    • Gebruik de TradeWizard in het NanoTrader platform om uw eerste order te plaatsen.
    • Bescherm uw posities met automatische bracket orders
    Last edited by SignalRadar; 08-04-2022, 08:14.
Working...
X