Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Analisten geven nieuwe koersdoelen voor aandelen
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Analisten geven nieuwe koersdoelen voor aandelen

    Analisten van brokers en banken buigen zich permanent over aandelen. Kopen of verkopen is de grote vraag. Dit is een overzicht van aandelen waarvoor analisten hun koersdoel aanpasten of hun advies veranderden.



    Het aandeel Occidental petroleumDe analisten van Stifel volgen sinds gisteren het aandeel Occidental Petroleum. Het internationale olie- en gasbedrijf, ging bij deze analisten uit de startblokken met 'koop' opinie en een koersdoel van 84 $. Occidental petroleum noteert momenteel 56,10 $. Deze analisten zien het aandeel dus met 50% stijgen. Het gemiddelde koersdoel van alle analisten samen, ligt lager, op 65 $.

    Van de 29 analisten die Occidental Petroluem volgen hebben 15 de opinie 'kopen' of 'outperform'. Twaalf analisten 12 gaan voor 'houden'. Slechts 2 adviseren 'verkopen'.

    Verder nog vermeldenswaardig...

    Morgan Stanley noemde de farmaceutische gigant Eli Lilly als Top Pick. Het bedrijf heeft de beste productvooruitzichten binnen de sector. Vooral voor de aankomende diabetes- en gewichtsverliesmedicijnen zijn de verwachtingen hoog.

    Oppenheimer verlaagde het koersdoel voor Acuity Brands van 245 $ naar 225 $. De bank was niet blij met de winst en meent dat de markten voor commercieel vastgoed en bedrijfsgebouwen onder druk zullen blijven. De concurrentie op andere gebieden zal bovendien toenemen voor Acuity Brands.

    Bluebird Bio is door Cowen & Co geherklasseerd van 'outperform' naar 'market perform' vanwege zorgen over de vooruitzichten.

    Credit Suisse verlaagde het koersdoel van Marketaxess Holdings. De Zwitsers denken nu dat 372 $ i.p.v. 412 $ een fair koersdoel is voor het Marketaxess aandeel. De 11 analisten die Marketaxess volgen, hebben een doorsnee koersdoel 380 $ over 12 maanden. De hoogste schatting ligt op 471 $ en de laagste op 300 $.
Working...
X