Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Het aandeel BUNZL – Kopen of verkopen?
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Het aandeel BUNZL – Kopen of verkopen?

    Respect! Het logistiek bedrijf Bunzl verhoogde reeds 27 jaar na elkaar zijn jaarlijks dividend. Ook dit jaar stelt Bunzl niet teleur. De logistieke reus publiceerde vandaag zijn jaarlijkse resultaten. Ondanks al de heisa over problemen in de logistieke keten kon het bedrijf mooie resultaten voorleggen. Traditiegetrouw werd het dividend mooi verhoogd.

    Welke aandelen betalen dividenden? Bunzl

    De wereldwijde distributiespecialist zorgt ervoor dat bedrijven krijgen wat ze nodig hebben wanneer ze het nodig hebben. Zoals de rest van de sector bevindt Bunzl zich momenteel in het oog van de storm. De dramatische inflatie en een strijd om materialen en arbeidskrachten die nodig zijn om aan de vraag te voldoen, maken het leven niet gemakkelijk voor de logistieke sector. Maar Bunzl (de auteur heeft geen positie) heeft dit jaar tot dusver indruk gemaakt: het is (a) sneller gegroeid dan verwacht en het kon (b) de vraag naar zijn diensten zelfs opdrijven naar een pre-pandemie niveau.

    De reeks overnames die Bunzl deed, is essentieel geweest om het bedrijf te laten groeien. Bunzl besteedde 950 miljoen pond aan fusies en overnames in 2020 en 2021 - de hoogste bedragen ooit - en zal waarschijnlijk doorgaan met het doen van bolt-on aankopen om zijn geografisch bereik en gamma diensten uit te breiden. De 14 overnames in 2021 omvatten aankopen van een Noord-Amerikaanse specialist in beschermend schoeisel, een Brits online bedrijf in werkkleding en een distributeur van geïsoleerde verpakkingen.

    Het aandeel stijgt momenteel met meer dan 5% en klimt naar zijn hoogste koers ooit.

    Bent u een actieve belegger?
    • Ga naar www.whselfinvest.com en probeer een demo of open een rekening.
    • Gebruik de TradeWizard in het NanoTrader platform om uw eerste order te plaatsen.
    • Bescherm uw posities met automatische bracket orders


Working...
X