Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TUI aandelen – Kopen of verkopen
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • TUI aandelen – Kopen of verkopen

    Het aandeel TUI blijft stijgen. TUI voelt een aanzienlijke stijging van de vraag naar "zon en zee" en vervroegt daarom de start van het seizoen voor vluchten naar o.a. Mallorca. De koers van het aandeel blijft stijgen.

    Aandelen TUI kopen of verkopen.

    "De vraag naar het favoriete eiland van Duitse vakantiegangers neemt gestaag toe. Niet alleen voor de zomer zijn de kansen goed om de pre-Corona boekingscijfers in te halen, maar ook nu en in de lente er een grote wens om naar de zon te vertrekken", liet TUI donderdag weten.

    TUI heeft daarom de traditionele start van het lente- en paasseizoen vervroegd naar deze vrijdag. De eerste drie vliegtuigen van TUI fly uit Düsseldorf, Frankfurt en Hannover zullen dan naar Mallorca vertrekken. "De eerste vluchten zijn bijna volgeboekt en de vooruitzichten voor het zomerseizoen zijn meer dan veelbelovend. Wij verwachten dat alle hotels op de Balearen voor het eerst sinds het begin van de pandemie weer beschikbaar zullen zijn", aldus Stefan Baumert, baas van TUI Duitsland.

    TUI had pas dinsdag zijn laatste kwartaalcijfers bekendgemaakt en aangekondigd dat het een eerste deel van de staatssteun die het had ontvangen, zou terugbetalen.

    Hoe gaat het verder met de koers van TUI?

    Het TUI-aandeel, dat de vorige dag reeds aanzienlijk was gestegen, blijft ook vandaag stijgen en noteert bij de laatste telling meer dan vier procent hoger in de Xetra-handel. De eerste mogelijke weerstand tegen de opwaartse beweging zou kunnen liggen op de hoogste koers van oktober, EUR 3.664.

    TUI, daggrafiek (bron Godmode)

    Aandelen TUI koers en grafiek.

    Probeer TUI CFD's met deze GRATIS trading demo






    "Intelligent investeren is investeren in waarde - meer verwerven dan waar je voor betaalt.
    Je moet het bedrijf waarderen om het aandeel te kunnen waarderen."


    - Charlie Munger
Working...
X