Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
BAYER aandelen – Komt er een koopgolf aan?
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • BAYER aandelen – Komt er een koopgolf aan?

    Het Bayer-aandeel heeft al een paar dagen te lijden onder een lichte winstnemingen. Wat kan dit effectief betekenen? Het Bayer-aandeel daalde tot een dieptepunt van EUR 39,91 in oktober 2020. Het aandeel herstelde zich vervolgens netjes tot EUR 57,73. Dit herstel werd vanaf mei 2021 weer teniet gedaan. Op 6 december 2021 daalde de koers van het aandeel tot EUR 43,90. De auteur heeft geen positie.

    Bayer aandelen

    Sinds dit dieptepunt heeft het aandeel een steile rally ingezet. Dit bracht het Bayer aandeel terug naar EUR 54,59 op 2 februari 2022. In de afgelopen dagen werd er duidelijk winst genomen. De opwaartse gap van eind januari is terug gesloten, maar de steile opwaartse trend sinds 20 december 2021 is nog steeds intact.

    Bayer kopen of verkopen?

    Bayer, daggrafiek (bron Godmode)

    Bayer aandelen

    Probeer Bayer CFD's met deze GRATIS trading demo

    Een koersstijging lijkt zeker nog mogelijk. De verliezen van de laatste dagen kunnen worden beschouwd als winstnemingen, zolang de opwaartse trend ingezet sinds december 2021 intact blijft. Als er een uitbraak komt, dan is een stijging naar EUR 57,73 en later misschien zelfs EUR 62,26-63,04 mogelijk. Als de opwaartse trend onderbroken wordt, moeten beleggers zich aan een consolidatie richting EUR 50,16 - 49,79 verwachten.

    Conclusie technische analyse Bayer

    Het Bayer-aandeel staat aan de vooravond van een nieuwe rally, maar moet nog eerst een belangrijke hindernis overwinnen.

    Als u interesse heeft in een beheerde rekening, kijk dan eens naar het aanbod van Investui




    "Ga voor een bedrijf dat elke idioot kan runnen - want vroeg of laat, gaat een idioot het waarschijnlijk runnen."

    - Peter Lynch
Working...
X