Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Aardolie – Neemt de crude oil koers een pauze?
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Aardolie – Neemt de crude oil koers een pauze?

    De stijging van de aardolieprijs (WTI crude oil) naar, en voorbij, het hoogste punt van oktober 2021 was deze week niet minder dan indrukwekkend. Wij verwachtten iets meer weerstand rond $ 85 dan er effectief was, maar na een paar valse pogingen om $ 85,50 te kraken, dropen de stieren af om winst te boeken. Een verandering in het momentum sugerreert dat er meer short posities geopend worden.

    Aardolie handelen als futures of CFD.



    We kunnen op de vier-uren grafiek zien dat de aardolieprijs duidelijke onder de trendondersteuning gedoken is. Vandaag zouden wij de voorkeur geven aan een fading in kleine pullbacks met het oog op een doel op de $ 81,50 - 82,00 zone, hetzij later vandaag of begin volgende week. Een doorbraak boven $ 85 ontkracht deze bias.

    Trading strategie voor aardolie.

    U kunt deze analyse testen en aardolie traden met deze GRATIS demo van het NanoTrader platform

  • #2
    Wij merkten donderdag op dat olie kwetsbaar zou kunnen zijn voor een terugval vanwege de bullish hammer bij de highs, en die mening blijft overeind nu vrijdag ook een bearish hammer produceerde. Gegeven dat de prijzen binnen het strakke bullish channel en/of de highs van oktober blijven, mag gedacht worden dat het in het beste geval om een kleine retracement zal gaan. Een stevige doorbraak onder 85 $ ontkracht het bullish channel, brengt de koersen terug onder de highs van oktober en suggereert waarschijnlijk dat er een diepere contra-trendbeweging aankomt. Traders volgen aardolie.

    Gratis demo voor futures trading

    Comment

    Working...
    X