Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Best Buy Co (BBY.N) met nieuwe Death Cross
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Best Buy Co (BBY.N) met nieuwe Death Cross

    Op 05/01/2022 werd een Death Cross geïdentificeerd voor het Best Buy Co. aandeel door de SignalRadar. Een death cross is wanneer het 50-daags gemiddelde het 200-daags gemiddelde van boven naar beneden kruist. In vele gevallen duidt een death cross op het begin van een neerwaartse beweging, wat zou kunnen wijzen op mogelijks verder dalende prijzen.

    Death cross
    Download een van de kostenloze demo rekeningen van WH Selfinvest.

    Best Buy Co. is een leverancier van technologische consumentenproducten en -diensten. De onderneming biedt haar klanten een scala van goederen en diensten aan, waaronder elektronica, huishoudelijke apparaten, computers, mobiele telefoons, amusement en andere producten.
    Haar diensten omvatten advies, levering, ontwerp, gezondheidsgerelateerde diensten, installatie, lidmaatschappen, reparatie, technische ondersteuning en garantiegerelateerde diensten.
    De onderneming is actief in binnenlandse en internationale segmenten. Het segment binnenland omvat activiteiten in alle Amerikaanse staten, provincies en territoria onder verschillende merknamen, waaronder Best Buy, Best Buy Business, Best Buy Express, Best Buy Health, CST, Geek Squad, GreatCall, Lively, Magnolia en Pacific Kitchen and Home, alsmede de domeinnamen bestbuy.com en greatcall.com.
    Het segment internationaal omvat alle activiteiten in Canada en Mexico onder de merknamen Best Buy, Best Buy Express, Best Buy Mobile en Geek Squad.

    Wil je forex verhandelen?



    “Om te voorkomen dat fouten in rampen uitmonden, is het belangerijk verliezen te aanvaarden wanneer zij klein zijn en dan verder te gaan.”

    - Belegger Marc Minvervini –

    Last edited by SignalRadar; 06-01-2022, 10:26.
Working...
X