Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Aandeel BEIERSDORF – Kopen of verkopen?
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Aandeel BEIERSDORF – Kopen of verkopen?

    Draait de trend? Aan het begin van dit nieuwe jaar probeert deze gigant uit de sector van consumptiegoederen terug recht te krabbelen. Als dat lukt, liggen er grotere kansen op herstel in het verschiet.

    Het aandeel Beiersdorf. Is het koopwaardig?



    De twee laagste koersen van december op hetzelfde prijsniveau zouden de basis kunnen vormen voor wat men in de techische analyse een bodemformatie (dubbele bodem) noemt. Vandaag onderneemt het aandeel een breakoutpoging boven de tussenliggende hoog en het 50-dagen gemiddelde. Als deze horder op korte termijn termijn genomen kan worden, dan kan dit ongetwijfeld de koers voor de komende weken en maanden bepalen.

    Staat Beiersdorf voor de uitbraak?

    Als het aandeel boven 92 € kan standhouden, zijn de kansen op een opwaartse golf goed. Het eerste koersdoel ligt bij de weerstandszone rond 95,54 € - 96,02 €. Dit komt overeen met het 200-dagen gemiddelde. Boven dit niveau is de prijszone rond 98,60 € - 99,18 € het tweede koersdoel. Een doorbraak door deze zone zou een groot koopsignaal geven voor een herstel naar 107,00 € - 107,70 €.

    Beiersdort, daggrafiek (bron godmode)

    Analyse aandeel Beiersdorf.

    Gratis trading demo voor Futures of CFD-Forex

    Maar... als de koers aan het einde van de dag onder de 89,20 € duikelt, dan blijft de situatie op korte termijn somber. In dit geval zou zelfs de laagste koers van december of de opwaartse trendlijn rond de 86 € getest kunnen worden.

    Conclusie technische analyse Beiersdorf

    Indien het aandeel Beiersdorf erin slaagt boven het 50-dagen gemiddelde te blijven, stijgen de kansen op herstel. Boven het 200-dagen gemiddelde zou zeker een sterk opwaarts momentum kunnen ontstaan.

    Aandelen kopen?
    • Ga naar www.whselfinvest.com en probeer een demo of open een rekening of.
    • Gebruik de TradeWizard in het NanoTrader platform om uw eerste order te plaatsen.
    • Bescherm uw posities met automatische bracket orders





    "Beleggen is eenvoudig,maar niet gemakkelijk."

    - Warren Buffet
Working...
X