Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Hoe kan de Open Trade strategie aan de marktomstandigheden worden aangepast?
Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Hoe kan de Open Trade strategie aan de marktomstandigheden worden aangepast?

  Als er één strategie is die ik andere traders zou aanraden, dan is het wel de Open Trade strategie. Het is zowel gemakkelijk te begrijpen als gemakkelijk te implementeren. Zoals met alle trading strategieën, geeft Open Trade ons geen magische formule om telkens te winnen. De sleutel tot succes is het identificeren van winstgevende setups, en dan die informatie gebruiken om alleen de op dat moment te traden. Dit artikel begint met een introductie van de Open Trade strategie. Daarna wordt beschreven hoe men snel winstgevende setups kan identificeren door gebruik te maken van de back-testing functies van het NanoTrader platform. Tenslotte wordt uitgelegd hoe u de Open Trade strategie veilig in automatische modus kan gebruiken.

  Open en beheer een positie in de Open Trade strategie

  De Open Trade strategie laat de trader toe een tijdsinterval te definiëren gebaseerd op de laagste en hoogste koers van het interval. Deze prijsniveaus worden gemarkeerd met een groene en een rode lijn, die een range voorstellen, zoals in het voorbeeld hieronder.

  De Open Trade strategie laat u toe om range uitbraken te traden, d.w.z. kopen wanneer de markt sluit boven de groene lijn zoals in het voorbeeld hieronder en verkopen wanneer de markt sluit onder de rode lijn zoals in het volgende voorbeeld.

  Hieronder sloot de markt uit de range naar de bovenkant, wat een bullish signaal genereerde (groene driehoek). De positie werd automatisch beschermd door een stop order (dunne rode lijn) en een limiet order (dunne groene lijn). De positie werd met winst gesloten door het limiet order.

  leren traden
  Test deze strategie uit via het gratis demo account van WH Selfinvest.

  Hieronder sloot de markt buiten de range naar beneden, wat een bearish signaal genereerde (rode driehoek). De positie werd automatisch beschermd door een stop order (dunne rode lijn) en een limiet order (dunne groene lijn). De positie werd met winst gesloten door het limiet order.

  leren traden

  Wanneer de markt het koersdoel of de stop niet raakt, laat een tijdsfilter toe de positie te sluiten om 21u55.

  Zoek naar winstgevende instellingen

  De Open Trade strategie bevat weinig parameters: een tijdsinterval, een tijdsfilter en het stop/limiet order ingesteld op 5*ATR. Om winstgevende instellingen te vinden, concentreren we ons op twee parameters: de starttijd en de eindtijd van het tijdsinterval.

  Het vinden van een winstgevende instelling vereist het berekenen van de totale winst voor honderden tijdsintervallen. Dit betekent een aanzienlijke investering van tijd en moeite. Gelukkig is er het NanoTrader platform en zijn back-testing functies met de optimaliseer functie.

  Met deze opmerkelijke functie kan de totale winst in recordtijd worden berekend voor verschillende waarden van begin- en eindtijden. De beste resultaten worden in real time en in aflopende volgorde weergegeven in een tabel. In het onderstaande voorbeeld zien we dat er 1334 pogingen waren die 4 verbeteringen van €12.485 opleverden. Elk resultaat komt overeen met een bepaald tijdsinterval. De huidige beste instelling komt overeen met een tijdsinterval van 10:20-10:55.

  leren traden

  Deze configuratie is de beste voor een onderzochte periode van 150 dagen. Deze prestatie wordt in het onderstaande voorbeeld weerspiegeld door een stijgende totale winstcurve en goede handelsstatistieken.

  Dit is dus de instelling die we gaan verhandelen.

  leren traden

  Automatiseer uw Open Trade strategie

  Eens u een geschikte configuratie heeft gekozen, rijst de vraag hoe de strategie te implementeren. In het NanoTrader platform is het mogelijk om de strategie 100% te automatiseren, m.a.w. om posities automatisch te openen en te sluiten. Het enige wat u hoeft te doen is de Auto Order modus te activeren.

  Wanneer u uw strategieën automatiseert, kan het zijn dat u de automatisering wenst te activeren voor enkele uren of voor meerdere dagen. Dankzij onze Cloud Trading dienst is het mogelijk om de Open Trade strategie 24 uur per dag, 5 dagen per week te laten draaien op een toegewijde, stabiele en snelle server.

  Conclusie

  De Open Trade strategie is eenvoudig te begrijpen en te implementeren. Of u nu een beginner bent of een ervaren trader, u kunt plezier beleven met deze strategie. Met maximaal één trade per dag, een beperkt risico, aangezien posities automatisch beschermd worden door stop en limiet orders, en een flat filter is deze strategie makkelijk te implementeren. Dankzij de back-testing functies van het NanoTrader platform, is het mogelijk om gemakkelijk de winstgevendheid van een parameter te evalueren en zelfs de meest winstgevende te vinden. De strategie is makkelijk 100% te automatiseren en zelfs de hele week op de Cloud te laten draaien. Kortom, met de Open Trade strategie is de trader in staat doordacht en methodisch te traden, die hem veel voldoening kan brengen.

  Kies uw broker verstandig

  www.whselfinvest.com is waarschijnlijk de beste broker voor actieve beleggers. Probeer de kostenloze tradingdemo.
  Last edited by Leren traden; 25-03-2022, 15:28.
Working...
X