Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Traders kijken naar de S&P 500
Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Traders kijken naar de S&P 500

  De S&P daalde gisteren met -0,9%. De angst voor een recessie heeft het marktsentiment aangetast en doet dat nog steeds op deze eerste dag van het nieuwe kwartaal.

  De beurs.

  Tekenen van een inflatieverzwakking hebben niet geholpen om de verzuurde marktstemming te kalmeren. Gisteren koelde de Amerikaanse kerninflatie voor de derde maand op rij af.

  De aandacht verschuift nu naar het Amerikaanse ISM manufacturing PMI cijfer, dat in juni naar verwachting zal dalen van 56 in mei tot 55 in juni. Een lager cijfer betekent een vertragende groei en slechtere verwachtingen. Aan 55 staat het PMI cijfer nog ruim boven 50. Dit is het keerpunt tussen tussen groei en recessie.

  Hoe traders naar de S&P 500 kijken

  De S&P is sinds het begin van het jaar in een lagere trend terechtgekomen. De technische indicatoren blijven negatief, wat suggereert dat er meer neerwaartse beweging op komst is.

  S&P 500, daggrafiek (bron WHS Webtrader)

  De S&P 500 trading momenteel.

  Met deze GRATIS demo kan je S&P 500 futures en CFD's traden

  De verkopers kijken uit naar een breuk onder de steun op 3700. Deze breuk brengt de laagste koers van 2022, 3635, in het spel. Een breuk onder 3635 zou een lower low (Dow theorie) creëren.

  De kopers richten hun aandacht op 3810, de low van 19 mei. Eens deze sprong genomen, komen 3850 (20 dagen gemiddelde) en 3938 (hoog van de week) in het vizier. Een beweging boven dit niveau zou kopers zeker meer tractie kunnen geven.

  Wilt u degelijk traden? Bezoek dan de broker voor actieve beleggers www.whselfinvest.com  “You miss 100% of the shots you don’t take”

  – Wayne Gretzky
Working...
X