Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Hoe wordt je een ervaren trader: demo trading
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Hoe wordt je een ervaren trader: demo trading

    Demo trading wordt vaak onderschat. Voornamelijk omdat hier geen echt geld wordt verhandeld en de implementatie van in- en uitstapsignalen eenvoudig lijkt. Demo trading is een simulatie. Maar dat verandert niets aan het feit dat iedereen die wil beginnen met handelen zou moeten beginnen met een demo account. En wel om de volgende redenen:

    Platform ontdekken

    Je leert de werking van het platform kennen. Vaak zijn de functies van de demo-account bijna identiek aan die van het live-platform. Door het plaatsen van demo-transacties leert u zonder risico hoe het platform in principe werkt, hoe orders correct worden geplaatst en hoe posities worden beheerd. Als u dit direct met echt geld uitprobeert, kunt u onnodige, domme fouten maken of in paniek raken omdat u niet routinematig open posities kunt afdekken.

    Eigen strategie opstellen

    Een strategie ontwikkelen en deze op haar plausibiliteit testen aan de hand van koersgegevens uit het verleden is één ding. Het daadwerkelijk toepassen van deze strategie op de markten is echter iets heel anders en moet eerst worden geoefend. Vaardigheden geleerd om deze consequent uit te voeren op het handelsplatform. Elke strategie die de backtest met succes heeft doorstaan, moet gedurende enige tijd in demo-modus worden uitgeprobeerd om eventuele moeilijkheden of aanpassingen uit te voeren.

    Vertrouwen ontwikkelen

    Wie pas begint te handelen, moet eerst vertrouwen in zichzelf, zijn analyses en het platform ontwikkelen. Vaak kunnen beginners nauwelijks wachten om "eindelijk geld te verdienen op de beurs". Maar dit is precies waar de grote fouten gebeuren! Het komt er vooral op aan solide en risicobewuste posities in te nemen en een gezond vertrouwen te krijgen in de omgeving - d.w.z. het platform, de eigen strategie en de uitvoering ervan.
    Demo rekening downloaden Demo trading is een waardevol hulpmiddel voor traders. Daarom bieden de meeste brokers ook demo-rekeningen aan. Bij WH SelfInvest vindt u info over een gratis demo-rekening en de mogelijkheid deze uit te testen.

    Demo transacties zijn ook mogelijk in het live platform bij WH SelfInvest. Om dit te doen, kunt u eenvoudig de paper rekening selecteren in plaats van de normale rekening. Bovendien is er een speciaal simulatie-instrument dat op elk moment beschikbaar is - zelfs in het weekend wanneer de markten gesloten zijn - waarmee de uitvoering van transacties kan worden geoefend. Nano Trader biedt ook de mogelijkheid om aparte demo rekeningen aan te maken voor aparte strategieën.

    Een zekere mate van demo trading is de hoeksteen van succes. Vooral beginners zouden deze handige functie zeker moeten gebruiken. Na een tijdje kunt u overschakelen naar een kleine live-rekening en de demo-transacties verhandelen met zeer kleine posities in echt geld. Dit geeft een eerste gevoel voor de eigenlijke handel. Demo trading is misschien niet zo opwindend als live trading. Maar dit is precies het probleem, omdat handelaren die op zoek zijn naar opwinding en snel geld, meestal geen succes boeken. Aan de andere kant hebben degenen die werk in hun handel steken en stap voor stap te werk gaan, goede kansen: Van het idee tot de backtest en van de demohandel tot de livehandel.
    Simulatie traden Het beeld hieronder toont een 10-minuten grafiek van het speciale simulatie-instrument in Nano Trader Free. Dit hulpmiddel is perfect om vertrouwd te raken met het platform en orders te plaatsen. Dit instrument is beschikbaar op de demo en live rekening, en kan op eender welk moment worden uitgetest - zelfs in het weekend.
    leren traden
    Kies uw broker verstandig

    www.whselfinvest.com is waarschijnlijk de beste broker voor actieve beleggers. Probeer de kostenloze tradingdemo.


    "Geld alleen maakt niet ongelukkig."

    - Peter Falk

    Last edited by Leren traden; 21-03-2022, 09:43.
Working...
X