Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Verhoog uw winst met meervoudige stop/target orders
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Verhoog uw winst met meervoudige stop/target orders

    Black candles strategie is een zeer effectieve strategie voor het traden op de Mini Dow Future. Dit wordt aangetoond door het volgende voorbeeld waar we gebruik konden maken van een trendommekeer. Het is niet makkelijk om zo'n trade te hebben... maar het is nog moeilijker om deze trade volledig te benutten! Gelukkig is er de multi-stop/target tool!

    meervoudige stop en limietorders

    Laten we eens kijken wat de multi-stop/target tool is en waarom het interessant is voor daytraders en scalpers.

    1. Automatisch handelen

    Alvorens willen we erop wijzen dat de trade in het bovenstaande voorbeeld van begin tot einde volledig geautomatiseerd was. De opening van de positie werd veroorzaakt door het verschijnen van een bearish Black Candles signaal. Eén van de grote voordelen van automatisch handelen is dat u niet urenlang voor het scherm hoeft te zitten. In de praktijk zet je een "val" en kom je later terug om het resultaat te zien! Dit bespaart tijd en stress!

    2. Handel op individuele posities

    Deze vorm van positiemanagement is zeer gangbaar. Het wordt hoofdzakelijk beoefend door scalpers die in kleine aggregaties trends vinden die zij exploiteren via een opeenvolging van kleine transacties.
    Daytraders hebben andere normen. In het ideale geval wachten ze om te profiteren van de grote trendomkeer van de dag, zoals in het voorbeeld hierboven. Deze ommekeer, wanneer hij zich voordoet, kan echter een potentieel grote winst bieden die één enkel koersdoel niet in zijn geheel kan opvangen.

    3. Handel op meerdere posities

    Deze vorm van positiebeheer wordt in het bijzonder aanbevolen voor daytraders die het winstpotentieel van hun signalen willen maximaliseren. Na een trendomkeer signaal weet de daytrader niet hoe groot de komende beweging zal zijn. Daarom is het interessant om zijn positie, bv. met 3 loten, op te splitsen in 3 posities van elk 1 lot en dan aan elke positie een verder weg gelegen doel toe te wijzen om grote bewegingen op te vangen.

    4. De winst verhogen

    Meerdere posities beheren betekent uw posities diversifiëren om meer te winnen. In ons voorbeeld maakt de markt een neerwaartse beweging die ons in staat stelt een winst van 100 punten te maken dankzij het eerste koersdoel en een winst van 240 punten dankzij het tweede koersdoel. Het derde koersdoel wordt niet bereikt en de overblijvende positie wordt automatisch gesloten door de flat filter met een winst van 220 punten. De totale winst per lot bedraagt 186,7 punten, een aanzienlijke stijging ten opzichte van de oorspronkelijke winst van 100 punten. Merk op dat de doelstellingen van de Black Candles strategie variabel zijn: Ze bewegen mee met de markttrend, waardoor we meer kunnen winnen!

    5. Risicobeheer

    In dit voorbeeld kunnen we de unieke kenmerken van de Black Candles stop waarnemen. Eerst wordt het geplaatst op de high die aan het signaal voorafging. Het verschil tussen de stop en de instapprijs wordt het initiële risico genoemd. Ten tweede blijft de stop vaststaan zolang de markt niet daalt met meer dan een veelvoud van het oorspronkelijke risico. Dit laat de markt toe te ademen en te wachten op een echte marktdaling zonder te snel te worden uitgestopt. Zodra de markt daalt met meer dan het dubbele van het initiële risico, wordt de stop gezet op de instapprijs. Op dat moment, kun je niet meer verliezen. Hoe verder de markt daalt, hoe verder de stop de markt zal volgen of, meer precies, de roze band van Black Candles. Op die manier kunnen wij de huidige winsten beschermen en ons in een gunstige positie plaatsen om van grote bewegingen te profiteren. Gezien het genomen risico heeft de daytrader er groot belang bij dat zijn trade lang duurt om een maximale winst te maken.

    6. Conclusie

    Het multi-stop/target tool is van groot belang voor daytraders die het beheer van hun posities automatiseren met als doel hun winsten te verhogen. Met één enkel doel, kun je alleen winnen als het doel wordt bereikt. Als het doel te ver weg is, worden de winstdoelstellingen eventueel niet bereikt. Als het koersdoel te dichtbij ligt, bestaat het risico dat er te veel transacties worden gegenereerd, waarvan men niet weet of ze over het geheel genomen winstgevend zijn. De combinatie van het Black Candles signaal en het multi-stop/target tool is een efficiënte oplossing om de winsten te verhogen, aangezien het u toelaat meerdere dynamische doelen te positioneren om een zo groot mogelijke beweging te bereiken terwijl u de risico's controleert en de winsten veilig stelt.



    Wilt u met multi-stops/targets traden?
    • Open een www.whselfinvest.com CFD-Forex rekening of Futures rekening.
    • Gebruik de TradeWizard in het indrukwekkende NanoTrader platform (gratis demo).
    • Bescherm uw positie met geautomatiseerde bracket order.

    "Zonder constante groei en vooruitgang, hebben woorden als verbetering, prestatie en succes geen betekenis."

    - Benjamin Franklin
    Last edited by Leren traden; 14-03-2022, 14:53.
Working...
X