Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Triangle breakout in zicht op EUR/CAD
Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Triangle breakout in zicht op EUR/CAD

  De prijzen braken vrijdag uit een symmetrische driehoek, een patroon dat, indien succesvol, een koersdoel rond 1.3550 voorspelt.

  De sterke rally op Wall Street op weg naar het weekend is vandaag tijdens de Aziatische handel afgezwakt, waarbij de meerderheid van de belangrijkste referentie-indexen in de regio vandaag lager handelden.
  Donetsk, Mariupol
  oekraïne Mariupol
  Oekraïne verwierp een door Rusland gestelde deadline voor Mariupol om de wapens neer te leggen en zich over te geven. Een ammoniaklek in een chemische fabriek in Oekraïne heeft een gebied van 2,5 km in de stad Sumy getroffen en een winkelcentrum in Kiev is beschoten. De vice-premier van Oekraïne zei dat er "geen sprake is van overgave" en dat Rusland een humanitaire corridor moet openen.

  De goudprijzen noteerden over de hele lijn licht hoger nadat traders begonnen met het kopen van de veilige grondstof. Platina (een belangrijke exportproduct voor Rusland) steeg opnieuw boven 2500 op vrees voor bevoorrading nadat Oekraïne de deadline van Rusland afwees. WTI steeg ook naar een hoogste punt in vijf dagen door stijgende geopolitieke spanningen.

  Driehoeksdoorbraak op EUR/CAD


  Sterke detailhandelscijfers gaven vrijdag een impuls aan de Canadese dollar en hielpen EUR/CAD om naar de neerwaartse zijde van de symmetrische driehoek te breken. Het patroon voorziet een koersdoel rond 1.355, hoewel steunzones bij de low van maart en de low van 1.3855 geschikte tussentijdse koersdoelen zijn, afhankelijk van de tijdshorizon van de trader. De prijzen moeten onder de doorbroken trendlijn blijven om de driehoek intact te houden en bij voorkeur zal elke pullback tegen de breakout onder de 1.400 zone blijven, nabij het weekly pivot point.

  "Het is niet wat we af en toe doen dat ons leven vorm geeft, maar wat we consequent doen."

  - Tony Robbins -
  Last edited by Forex Trader; 22-03-2022, 09:45.
Working...
X