Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nieuw in de Top 10... Avalanche
Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Nieuw in de Top 10... Avalanche

  Vorige zondag werd de cryptomunt Avalanche opgenomen in de top 10 grootste cryptomunten naar marktkapitalisatie. De marktkapitalisatie bereikte een duizelingwekkende 31 miljard dollar.

  De waarde van de cryptomunt is de afgelopen maand verdubbeld en is met meer dan 3.000% gestegen ten opzichte van een jaar geleden.

  De reden voor deze stijging is dat het accountantskantoor Deloitte heeft aangekondigd dat het de blockchaintechnologie van Ava Labs zal gebruiken voor zijn project met de Amerikaanse Federal Emergency Management Agency (FEMA). Ava Labs is het bedrijf achter de Avalanche cryptomunt, die in september 2020 werd uitgebracht.

  Delotte koos voor het blockchain-platform vanwege de hogere snelheid en lagere kosten. Dit is in vergelijking met zijn concurrent en huidige nummer 2 in de top 10, Ethereum. Ethereum heeft een marktkapitalisatie van 505 miljard dollar. Dertig keer meer dan die van Avalanche.

  We houden Avalanche verder in het oog.

  Tip: Veel beleggers zijn op zoek naar een goede en veilige oplossing voor het handelen in cryptocurrencies. Het crypto-aanbod van de broker www.whselfinvest.com voldoet aan deze eis in die zin dat klanten cryptocurrencies kunnen verhandelen op een bankrekening op hun eigen naam.

  Dit betekent dat de relatief ingewikkelde en onveilige procedure van het opzetten van een crypto-portemonnee bij een beurs niet nodig is. Alle 23 cryptocurrencies staan op een handelsrekening bij een Europese bank. De bank heeft 360.000 klanten.
Working...
X